- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Melyik részről beszélsz, mivel minden részben fix típusú karakterek vannak. Minden szereplőnek meg vannak az előnyei, és a hátrányai. Alapból rá lehet jönni mit érdemes fejleszteni velük, mivel jó támadni velük.
Annak idején a moziban öten - heten ültünk, mármint az FF. A Harc Szelleme c. filmen.
A film után kis beszélgetésbe kerültünk, és az volt a közös vélemény hogy senki nem ért ehhez, nem ismeri. Azért csak ennyien voltunk.
Személy szerint többre számítottam, a történet nálam nem jött be. Meg van a film Extra változatban, de még nem néztem meg, csak egyszer láttam a moziban.
Tagokat talán a gamepod-on. De ahogy elnézem az FF. hireknél nem tolonganak az érdeklődők.
Én szerintem ez a játék sajátsága miatt van, a sok bíbelődés fejlesztés, és ugye bár angol nélkül csak leírás alapján lehet játszani. Mivel ha az ember elakad nagyon megszállottnak kell lenni hogy tovább jusson. A fő ellenségek elleni min. húsz - húszonöt perces harcokat nem is említettem. És akkor egy ilyen megnyeréséért akár tíz órákat is fejlesztgetni kell.
Szóval ezekre nem mindenki van beállva, főleg a rohanó világban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Diablo IV
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest