Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Érdekes, szimbólumokig nem jutottam el. Kicsit olyan, amikor ránézek valaminek a lényegére, mintha előttem ilyen áttetsző hangyafoci lenne úgy a látóterem közepén, ami egyébként nem random, hanem minden pont információt kódol benne. Érzem, hogy dől az info a tudatalattiba, de rá hagyom, hogy mit kezd vele, és mi az, amit feljuttat a tudatomig képek, hangok, gondolatok formájában. Általában nekem annyi elég, hogy tudom, hogy valami fontoshoz jutottam, egy újabb darabhoz a kirakósban. Már egy ideje építgetem magam innen-onnan. Minden embernél, akit vonzónak értékelek találok ilyen kis részleteket, megoldásokat egy-egy problémára, és copy paste le tudom másolni a személyiségüket egy-egy hosszabb beszélgetés alatt, tudom vagy inkább érzem, hogy hogyan gondolkodnak, teljesen rájuk tudok hangolódni. Nyilván mindenkiben van jó és rossz, de nekem jóval gyorsabb így információhoz jutni, mintha én magam próbálnám megoldani a problémámat. (Persze csinálom azt is mellette.) Mindegyiktől tanulok valami hasznosat, amit utána be tudok illeszteni a személyiségembe, és ettől fejlődök. Sokat korrigáltam már a viselkedésemen, gondolataimon ezzel a módszerrel, de azért még van min dolgozni. Nagyjából az a következtetés ezzel kapcsolatban, hogy a boldogságért meg kell dolgozni, egyáltalán nem adják ingyen. Igazából ezt különösebb képességek nélkül is megy bárkinek. Annyi kell, hogy hajlandónak kell lenni a változásra, és beszélgetni másokkal, és felismerni, ha valamit jobban csinálnak, mint én, és átvenni tőlük. Talán ezt hívják bölcsességnek, mert a bölcs tanul mások hibájából, de tanulhat akár mások jó cselekedeteiből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest