Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz j0k3r! #168302 üzenetére
A csapda
Trap (2024)Szerintem egy kicsit túl szigorú vagy ezzel a filmmel, többet érdemel. Az igaz, hogy a második fele csalódásként is hathat mert nem ér fel az első feléhez, én is másképp vittem volna tovább a filmet. Viszont a jó érdemeit ne tagadjuk, Josh Hartnett remek cast volt, Ariel Donoghue is jól hozza a kislány fangirl-t, és Saleka Shyamalan sem rossz ahhoz képest, hogy alapvetően minimális színészi gyakorlata van, hiszen énekes valójában. Na meg a rendező lánya. Persze ilyenkor felmerül a bias, hogy a rendező lánya mit keres a filmben, de a valóság az, hogy rengeteg munkát beletett, talán többet is mint az apja, úgyhogy becsülendő.
A film remekül hozza a Taylor Swift koncert feelinget, és igazán jók a koncert zenék is. Néztem pár BTS videót és valóban lenyomott egy koncertet Lady Raven aka. Saleka Shyamalan a film felvételéhez ami azért respekt.
A film erőssége, hogy fordított szemszögből mutatja be a történetet (
nélkül), és persze ugyan van egy kis "jókor volt jó helyen" plot armor féleség is sajnos, de valamilyen szinten próbál logikusan építkezni a film, ami mindig örömteli. Nagyon jól nyomon követhető mind a főszereplő, mint a főszereplő kislányának a fokozatos reakció változásai (egyre gyanakvóbbak lesznek) és a profilozó lépései is érthetők, bár a rendőrök azért vétenek pár ordas hibát (de ha nem így lett volna, akkor meg hamar vége lenne a filmnek)spoiler A film során fokozaton épül a feszültség, fokozódik a dráma és pont emiatt csalódás a film második fele, mert az már kicsit összecsapottnak tűnhet. Ennek ellenére, azért ott is próbáltak kis csavart belevinni ami értékelendő.
Összességébe véve nekem tetszett, már csak azért is, mert nem a szokásos sablon felállás volt, hanem az ellenkező szemszög, ami talán még érdekesebb is...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest