- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
TazLeacher #15653 üzenetére
Oké, elismerem, az Asylum túlzás volt
De pl. ugyanez a rendező hozta el a Max Payne-nek nevezett borzalmat. Én már önmagában ezért sem engedném, hogy nagy címeket rendezzen.
Te is azt mondod, hogy nem lett jó, de egy nézhető akciófilm. Ezzel nekem sem lenne gondom, csak akkor ez ne Die Hard és John McClane legyen, hanem írjanak hozzá egy 3 soros kamu sztorit, úgysem lényeg, mert a robbantásokon és a lövöldözéseken van a hangsúly. És akkor a Die Hard filmet bízzák olyanokra, akik tudnak is DH filmet csinálni, ne csak a címmel akarják eladni a középszerű összetákolt filmjüket.
Igaz, hogy ettől az első 3 nem lesz rosszabb, csak maga a Die Hard címet (nevet) nem kellene lehúzni ilyenekkel.
-
HuMarc
veterán
válasz
TazLeacher #15653 üzenetére
"Én elismerem, hogy - pozitív irányba - elfogult vagyok a filmmel. A kritikusok többsége egyszerűen csapnivalónak és egy kalap sz@rnak titulálta"
Szerintem a legtöbb kritikus pont a pozitív elfogultság miatt (az előző részek iránt) titulálta egy kalap sz@rnak a filmet, mert a legtöbb ember azt mondja, hogy sima akciófilmként nem rossz, csak nincs meg a Die Hard fíling.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest