Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Na, holnap 20:30 kor Jungle Book a BFI IMAX moziban. Ajánlom hogy megérje a 20 fontos jegyárat, vagy sírhatnékom lesz
All→M8
-
callmeakos
veterán
Weekend Box Office: ‘The Jungle Book’ Astounds with $103.5 Million Opening
Azért 100 misi egy hétvége alatt, az még Disney fronton is szép eredmény, kár hogy a héten nem jutottam el rá, de a jövő héten pótolom, mert a kritikák is viszonylag jók róla.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Dilikutyának részben igaza van, úgyhogy mára elég az offból!
Egyébként a lázongók meg gondolkozzanak el, hogy békét szeretnének, közben meg ugyanannyira gyártják az felesleges offokat. Ez a topic sosem volt ilyen, és nem szeretném hogy ez változzon. Az öregek ezt pontosan tudhatnák.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz FoxiestFox #86034 üzenetére
Alkotni nem én alkotom a szabályokat, én csak felügyelek. Ha lenne beleszólása ilyen szinten a Topicgazdáknak, hidd el én sem tolerálnám ezt. Tudom nagyon jól hogy ez csak színtiszta trollkodás, és ez nem most kezdődött, ráadásul sokszor rá is játszik a dolgokra, de nincs mit tenni, Itt van rendszeresen radi8tor1, ha ő nem kezd vele semmit Moderátor lévén, én még annyit sem tudok. Megnéztem most, 1 kitiltása van, azt se itteni dolga miatt van. Szóval érted. Tudja ő nagyon jól mi a stájsz, és pontosan tudja hol a határ, amiért nem lehet irányelvek megsértése végett nyakon csípni.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz FoxiestFox #86032 üzenetére
És mi alapján kelljen figyelmeztetni, mi a "vád"?
Ez az ő "véleménye", ezzel nem lehet semmit kezdeni. Ahhoz hogy büntit kapjon, Huma mélységbe kellene ereszkedni.All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz #54715584 #86020 üzenetére
Egyrészt, azért voltam gonosz, mert még mindig tartom magam hogy az túl lett lihegve. Ha nem érted a poént, azzal nem tudok mit kezdeni. Dancsó olyan mint Szirmai. Híres, ezért pont ugyanannyi ember utálja, mint aki szereti. Az, hogy egy ilyen kis csípős megjegyzésre így kelljen reagálni,
De akkor vezessünk be egy szabályt: Ha valaki olyan videót linkel, aminek a címe nem utal a szerzőre, és köztudottan olyan személy (Szirmai Gergő, Dancsó Péter) az kéretik hozzátenni, elkerülvén a bajt.
Igen, topikgazdaként nem engedhetem meg magamnak ezt a viselkedést, de mit is? Az hogy nem vagyok olyan mint egy bannhammer, hogy minden apróbb rossz dologra azonnal ugrok? Ez nem az a topic. Itt szerencsére olyan a közösség, ahol mindenki ismeri a szabályokat, ha nem, akkor felismeri hogy hibázott, és illetékeshez fordul. Ha ilyen kellett volna hogy legyek, akkor azt a múltkori Szirmais hisztivasutat már a felénél abbahagyattam volna, mert az egész holt felesleges volt. Mármint a vége. A probléma forrása érthető volt, és azért sem lett szólva, mert egy ideig normálisan tudtatok róla beszélni. Pont.
Szóval inkább Mea Culpa, és lépjünk tovább.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz DeathBat666 #85991 üzenetére
A Cloverfield állítólag zseniális, a Göröglagzi meg átlagos, az elsőnél rosszabb. Állítólag.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Oké, akkor itt és most véget lehet vetni a szünni nem akaró offolásnak. Ez a téma egy fekete lyuk, csak szippant be mindent. Ha kiakarjátok beszélni ezt a témát, hozzatok létre egy Logout bejegyzést, és ott mehet, de ez ide már sok.
All→M8
-
callmeakos
veterán
The Secret Life Of Pets - Trailer #3 (HD) - Illumination
Továbbra is: AZ A NYÚL
A marketing meg már most a csúcsra van járatva
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Hallode, pont előtted fél perccel láttam meg, és akkor nem volt még itt
Egyébként kicsit zavarbaejtő kép
Elméletileg most pont fordítva kellene legyen a felállás, vagy Luke az olyan, hogy mindig neki kell felül lennie (nemúgy )(#85646) genndy
Tényleg
Kicsit fáradt vagyok na, sorry[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Ma ha jól számolom ma este ötödjére vagy hatodjára néztem meg a Force Awakenst, és egyszerűen nem tudom megunni. És minden egyes megnézés után egyre jobban kezd felgyűlni bennem az, hogy le van sz*rva a Rouge One, legyen már jövő December! Mert akarom még látni Reyt, Finnt. Poet, meg ezt a félbolond (és nem kevésbé veszélyes) Kylo Rent. Jah meg azt, hogy ki ez a Supreme Leader. De még másfél év, a fene vigye el
All→M8
-
callmeakos
veterán
Csak még picit visszakanyarodva a
ZsivRouge One-ra. Ismerjük el, lássuk be, hogy mi mind ott ülünk. Látom is magam, balról a tizedik fehér inges suttyóAll→M8
-
callmeakos
veterán
A Suicide Squadot már biztosan újraforgatják
Na ehhez mekkora beszariság kell már. Én nem is értem. Nem is akarom. De hozzá ne merjenek nyúlni a premierdátumhoz, mert akkor én megyek személyesen Warnerékhez egy kis beszélgetésre, a beszariságról.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz cyberkind #85444 üzenetére
Attól még lehet ilyen a film. Pont azt beszéltük eddig hogy a Disney az, aki szeret kísérletezni itt-ott. A különálló filmek pedig tökéletesek erre. Ha balul sülne el, azzal nem lesz gond, mert a fő történetszálra ártalmatlan lesz, bevételileg tuti nem lesz bukó a hypevonat miatt, így szinte kockázatmentes a dolog.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz WayneGace #85374 üzenetére
Pont az a baj a Disneyvel, amit .LnB is hangoztatott. Hogy profitorientált. Nem véletlenül ők a legnagyobbak, mertt minden egyes projektjükbe a pénz az első. Hogy minnél nagyobb tömeget lefedjenek. De ilyen a Warner, a Lionsgate ésatöbbi. Mind egy kutya. De azért nem mondhatni hogy nem próbálkoznak. Animációs fronton szerintem visszatértek a trónra a Inside Out és a Zootropolis után. Önálló filmek terén is kezdenek visszatérni, a Dzsungel Könyve szerintem remek lesz. Amiben benne van a Disney keze és kicsit alulteljesít az pont a Marvel. Sem az Age of Ultron, se az Ant-Man se volt zseniális, csak remek, ami az előbbi hátrányára, utóbbi előnyére vált. A Polgárháborúval remélhetőleg visszakapaszkodnak minimum a Winter Soldier szintjére, Strange Doki meg akkora kérdőjel, mint a ház. Jövő héten jön az első trailer, meglássuk.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Azért illene volna már mutatni egy rendes Trailert. A Disney elég sokáig kivárt ezzel, fél év és itt a premier. Ez valami új trend lehet hogy az első trailereket nem sietik el. A Polgárháborút is jó 2 hónappal később kezdték el promózni, mint ahogyan azt tették eddig.
All→M8
-
callmeakos
veterán
És ha már Star Wars: megvan a Rogue One magyar címe. Arra se méltat hogy leírjam, inkább linkelem a cikket róla. [link]. Aki ezt kitalálta, annak kívánok egy Starkiller puszit...
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Nem bírok betelni ezzel a filmel, a jó öreg Kaa meg most rátett egy lapáttal.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz cyberkind #84965 üzenetére
Az Arkham Knightot a Rocksteady és a Warner együtt b*szta el.
A Rocksteady azzal hogy képtelen normális PC-s portot csinálni, a Warner meg volt olyan ostoba, hogy tudták hogy félkész lett a cucc, ennek ellenére kiengedték a közönség elé. Ezt csak tetézi hogy ez nem sikerült második nekifutásra. Szóval ja, a Warner valahol olyan mint a FOX. Mindent a pénzért, semmit a nézőkért.All→M8
-
callmeakos
veterán
Elszántam magam hogy foglalok jegyet holnapra a Batmanre, de megláttam hogy már lehet foglalni a Polgárháborúra is. Nos, nem holnap megyek moziba....
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Dilikutya #84651 üzenetére
Hivatalosan az MCU az a Hihetetlen Hulktól indul. Az Ang Lee féle Hulk mint olyan csak önállóan létezik, nem tartozik bele a Marvel filmuniverzumba.
Egyébként shame on me, de a HH-ot még a mai napig nem néztem meg. Az isten se tud rávenni valamiért
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Civil War - The Ultimate Avengers Marathon
Isten látja lelkem hogy nálam kissebb Marvel fan kevés van, de azé ez még nekem is sok. És ez minden évben egyre hosszabb lesz, mert volt ugyanilyen maraton az Ultronnál is. Mi lesz itt az Infinity Warnál? Elkezdődik reggel 8kor a Vasember 1-nél, vagy inkább a Hihetetlen Hulknál a maraton, aztán hajnalra elérünk az IW-ig. Egy teles MCU retrospektív nap.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
The Jungle Book - Meet Shere Khan Clip - Official Disney | HD
Ezt még mindig nagyon várom valamiért. Nem tudom miért, de nagyon
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz #54715584 #83724 üzenetére
Moziminőség először egy rendes projektorral kezdődik. Mint mondjuk ez. Ez laza két misi. És akkor ebben még nincs benne a hangrendszer. Az hogy van neked otthon egy nagyképernyős TV-d, FullHD, vagy 4K felbontásban valamilyen 5.1 vagy 7.1-es hangrendszerrel, attól az még nem lesz moziminőség. Egyszerűen a mozik adta képi és hangi adottságokat otthon nem lehet előállítani, az már más kérdés hogy te veszel valamit, és az neked elég.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz gyuromoj #83716 üzenetére
Ez a legnagyobb ökörség amit régóta hallottam. Moziba nem csak a premierfilmekért érdemes menni, hanem a minőségert. Vehet az ember több millióért is fasza hangzásrendszert meg projektorokat, TVket, a moziminőséget semmi se tudja reprodukálni. És az, hogy ezek mögé beálljanak még stúdiók, rendezők, nettó poén.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz spiky03 #83652 üzenetére
Pont ezért írtam hogy csak nem bírták ki. Pókival várni kellett volna a filmig, nem lesz nagy szerepe, elég lett volna ellőni őt akkor. Ettől függetlenül ha már megmutatták, mutassák meg teljesen, legyen min csámcsogni. cyberkind
Attól még lehet jó, és szerintem jelenleg ő a legalkalmasabb. Tehetséges, a többségnek szimpatikus, a legfontosabb hogy brit, és olyan akcentusa van, ami átdönti a falat (imádom ). Az igaz hogy a cickók nem Lara kompatibilisek, de az új játékokban sem kaptak akkora hypot, mint nagyon rég, amikor úgy akarták elhitetni a tejeskannákat, hogy konkrétan háromszögűek voltakAll→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Magnum_ #83646 üzenetére
Hát azt nem mondanám
Oké, ez az egyetlen bökkenő a történetben, de minden más stimmel!cyberkind
Veled kapcsolatban meg most már kezd az az érzésem lenni, hogy mindenhez benyögöd hogy ezé nem jó meg azé, de élek a gyanúperrel, hogy közbe meg pont az ellenkezőjét gondolod. Úgyhogy innentől kezdve amihez valami negatívat kommentelsz, azt pozitív dolognak fogom elkönyvelni.All→M8
-
callmeakos
veterán
Más: Tényleg Daisy Ridley lehet Lara. Kéremszépen, kéremszépen, kéremszépen
All→M8
-
callmeakos
veterán
Captain America: Civil War - Trailer 2
Csak nem bírták ki......
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz FollowTheORI #83600 üzenetére
Thanost még jó sokáig nem kell előszedni. Tudjuk hogy jön, tudjuk hogy csúnya lesz, de jelenleg még nem tart ott a dolog, hogy vele kellene törődni. Igazándiból minimum a Guardiansig kellene várni, de inkább a Ragnarokig.
A Polgárháborúban viszont valóban Baron Zemo lesz a "főgenyó", na őt viszont illene bemutatni, és letisztázni, hogy ez a film nem a Kapitány és Stark kakaskodásáról fog szólni, hanem lesz itt valós ellenség is. De ide a rozsdás bökőt, hogy sajnos ez is a tipikus sablon Marvel gonosz lesz. Gonosz vagyok, megfogtok halni, bla....bla...blaaaaa...All→M8
-
callmeakos
veterán
Holnap jön az új Polgárháború trailer. Pont a napokban gondolkodtam el, hogy most már ideje volna megdobni minket egy új trailerrel, erre tessék. Kéne szereznem egy kristálygömböt
Btw: egyet kérek: semmi Pókember! Őt tartsák meg a filmre, úgy mint tavaly Visiont.
All→M8
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest