Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Reggeli humor: statiszták gyöngyei
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
callmeakos
veterán
Egy kis ART
All→M8
-
callmeakos
veterán
Khmmm az esti faptopikot ezennel megnyitom
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz Integra #35136 üzenetére
Ez kicsit híresebb száma, de ami a célja volt, azt elérte: megismerte a közvélemény
All→M8
-
callmeakos
veterán
Nem tudom vót' e már, de a fene enné meg, hogy a jó nők Coming Outolnak mindig [link]HuMarc
Zseni
Látszik viszonylag kevesebbet túrom most a netetAkkor egy kis ON:
Elkezdődött a Bosszúállók 2 forgatása (képekkel)
Whedon bá szétfogja szedni Johannesburgot[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Nowhereman #35189 üzenetére
Én sem értem ezt a nagy felhajtást a film körül, de pár dolog vitathatatlan. Egyrészt a technikai díjakat abszolút megérdemli. Másrészt Sandra Bullock IS megérdemli a legjobb női főszereplő díját. Miért? Mert konkrétan ő volt a film egyetlen szereplője, és nem fulladt számomra totálisan unalomba a film! És az, ha valaki képes egymaga (!) elvinni egy filmet a hátán, anélkül, hogy kollektív hőbörgést váltana ki, az biza megérdemli a díjat. VISZONT, mint legjobb film, díjat nem érdemel, ahogyan nem is értem hogy tarthatják esélyesnek mint legjobb forgatókönyv, legjobb rendezés, ilyesmi, mert annyira azért nem volt jó. Egyrészt azért nem érdemli meg a legjobb film díját, mert semmi mondanivalója, semmi üzenete nincsen a filmnek, ahogyan a forgatókönyv se akkora szám.
VISZONT
Kiadták a BAFTA (Brit Filmakadémia) díjat, amire azt mondják itt dől el, melyik filmek kapják az Oscarokat, mert most már a következő díjátadó az lesz, és az a nagy büdös helyzet, hogy e szerint nem a Gravitáció lesz az év filmje. Azért jó olvasni hogy ők nem feledkeztek meg a Rushról, ami nem csoda, mert félig brit film. Viszont szinte biztos hogy Leo oscar nélkül marad
Legjobb film
12 év rabszolgaságLegjobb rendező
Alfonso Cuarón - GravitációLegjobb férfi főszereplő
Chiwetel Ejiofor - 12 év rabszolgaságLegjobb női főszereplő
Cate Blanchett - Blue JasmineLegjobb férfi mellékszereplő
Barkhad Abdi - Phillips kapitányLegjobb női mellékszereplő
Jennifer Lawrence - Amerikai botrányLegjobb eredeti forgatókönyv
Amerikai botrány - Eric Warren Singer, David O. RussellLegjobb adaptált forgatókönyv
Philomena - Steve Coogan, Jeff PopeLegjobb operatőr
Gravitáció - Emmanuel LubezkiLegjobb vágás
Hajsza a győzelemért - Dan Hanley, Mike HillLegjobb látványtervezés
A nagy Gatsby - Catherine Martin, Beverley DunnLegjobb jelmez
A nagy Gatsby - Catherine MartinLegjobb smink és haj
Amerikai botrány - Evelyne Noraz, Lori McCoy-BellLegjobb hangkeverés
Gravitáció - Glenn Freemantle, Skip Lievsay, Christopher Benstead, Niv Adiri, Chris MunroLegjobb különleges effektek
Gravitáció - Tim Webber, Chris Lawrence, David Shirk, Neil Corbould, Nikki PennyAll→M8
-
callmeakos
veterán
Velős kis elemzés, érdemes elolvasni: Leonardo DiCaprio mikor kap már Oscart?
A legmeghökkentőbb mondat az ez: Noha Akadémia-tag Lena Dunham, Scarlett Johansson és Joseph Gordon-Levitt is, - a második nevet nem értem kristálytisztán
All→M8
-
callmeakos
veterán
3 előzetes kép a holnapi trailerhez
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz Dany007 #35391 üzenetére
Én csak most tudtam megnézni, mivel most értem haza, a telefonomon meg le lett korlátozva a netsebesség, így jutyúbra nem futotta de ez EPIC
Rocket Raccoon meg az új Loki. Mindenkitől elfogja lopni a showt, de Star Lordnak is van egy pici Tony Starkos beütése ezzel a halál laza style-alAll→M8
-
callmeakos
veterán
Árat emelet a Cinema City. Így már egy normál jegy 1620 forint, ami csak 30 forintos emelkedés, de azért mégis kicsit mellbevágó egy ilyen jegyárat látni, főleg egy olyasvalakinek, aki elég sűrűn jár moziba. Bevezethetnék végre azt az éves bérletet. Sokat segítenének
All→M8
-
callmeakos
veterán
Azért van egy kettő. Pl.: a Szerdai akciós nap (1190) meg a fentebb említett Kapcsolat Kártyás kedvezmény ami -15%, de ez sem mindenkinek opció. De a sokat emlegetett Bérlet égetően szükség volna rá, de minden erre irányuló dolgot eltérít a Cinema City.
(#35554) Rx
Na hát a tapló közönségtől nekem is sokszor feláll a szőr a hátamon.
Pl. az American Hustle alatt bejött egy fiatal srác, (olyan egyetemista korabeli) aludni, ami nem gond, de úgy horkolt 3 székkel arrébb hogy a terem másik szélén is hesszeltek az emberek, honnét jön ez a zaj. Szerencsére kapcsolt a gyerek, és a film vége előtt távozott.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz HuMarc #35555 üzenetére
Itt Pesten 2020 a 3D jegy (ezt is emelték 30 forinttal), viszont ha van szemüveged akkor 1790, ami nem vészes. Én inkább premier után 2-3 héttel nézek filmet, kizárólag Szerdán az akciós jegy miatt, és a délelőtt kellős közepén (ilyenkor a melót áttudom tolni délutánra), amikor a kutya se jár moziba.
Mondjuk nekem mákom van olyan szempontból hogy nem kell utazásra költenem, mert 3 perc séta itthonról a Duna Pláza, de a Westend is 10 perc metróval.All→M8
-
callmeakos
veterán
Idén előbb van karácsony [link]
Szerintem kezdjük meg a gyűjtést, hogy legyen a topicnak saját járgánya. Ez tökéletes lenneAll→M8
-
callmeakos
veterán
Robotzsaru
Sajna a banda akivel mentem megint leszavazta az ötletemet, én meg nem voltam hajlandó megnézni azt amit ők akartak (Pompei), úgyhogy köztes megoldás született: RobotzsaruTeljesen ártalmatlan egy film, de közel sem olyan mint a régi. A PG-13as besorolás teljesen megöli az egész koncepciót, aminek a vége egy sokat magyarázós, ártalmatlan valami, meglepően kevés akcióval (talán ha 4-5 akciójelenet volt). Sajnálatomra SamJack keveset játszott, de amig a vásznon volt, addig hozta amit tud, az utolsó jelenete pedig epic volt
6/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Couch Surf
Ha csak nem vagytok halál alter művészlelkek, kihagyhatjátok. Én szétuntam magam rajta, és ahogy elnéztem a mellettem ülő kollega is. Az utcsó jelenet viszont ütős volt.Viszont ha van lehetőségetek, egyszer mindenképp nézzetek meg valamit a Puskin nagytermében. Eszméletlen. Nem először vagyok ott, de meg még mindig koppan az állam
All→M8
-
callmeakos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest