- Fórumok
- PC, mini PC, barebone, szerver
- Filmnézés PI 200MHz-en?
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Nekünk anno ezt sikerült elérni (majdnem), egy hasonló power gépen :DDD Csak kicsit szaggatott a cucc, bár a videokártya ha jól rémlik valamivel jobb volt. A módszer Win98 friss restart + minden része kilőve ami nem létszükséglet + divx extra low kvaliti :DDD Jah divxből akkkor 3as-4es lehetett az aktuális.
-
steveetm
őstag
vagy a windowsos mplayer-t esetleg
[L]http://www.mplayerhq.hu[/L]
Üdv.: steveetm -
faster
nagyúr
Szerintem nincs sok esélyed. Szinte mindegy, milyen lejátszót használsz, a DIVX kodek nem bírja elég gyorsan kitömöríteni. Nekem egy P1 133-on nem sikerült sehogy sem normális működésre bírni, bár valaki mondta, hogy talán az MMX procik nem reménytelenek. A P1 egyesek cache kezelése is nagyon lassú, lehet egy 200-300 Celeron sokkal esélyesebb.
-
AI
tag
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat. Az 1337player-t kipróbáltam, de el se indul :) (w98)
-
M@trixfan
addikt
-
M@trixfan
addikt
Szia!
Windows alá esetleg ezt próbáld ki:
[L]http://www.1337player.com/[/L]
Érdekes lehet még a movix, ami Linux alapú rendszer:
[L]movix.sourceforge.net[/L]
Ezek kisebb erőforrás igénnyel bírnak, főleg a movix. Igaz kényelmetlen lehet, hogy be kell bootolni viszont csak azt tölti be ami tényleg kell. -
PeliScan
addikt
-
L3zl13
nagyúr
-
nygma
addikt
-
Sunzi
aktív tag
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
nekem volt régen egy amd k6-2 266 Mhz, amit 300 Mhz-n futtattam, 100 MHz-s FSB-vel, és 2001 végén jól játszotta a DivX-et (akkor még csak divx3 volt)
-
L3zl13
nagyúr
-
Sunzi
aktív tag
-
L3zl13
nagyúr
Úgy emlékszem nem volt egetrengető az ára.
Régebben kapható is volt, de manapság nem láttam sehol. -
Sunzi
aktív tag
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
ha nagyon meg akaerod nezni, akkor de csak akkor:
virtualdubb csinalsz egy 2:1 size reductiont + a frame-rate-et harmadolod
ez tartani fog nagyjabol 1 napig es utana megnezheted nagyon tre minosegben a filmet
de legalabb megenezheted
en egy 120-as p1-el jatszottam ezt anno amiben egy 4 megas virge figyeelt -
nygma
addikt
-
L3zl13
nagyúr
-
kamikaze boci
őstag
Ja, ez az 5-ös DivX-hez van...
-
kamikaze boci
őstag
Én inkább az ajánlottat venném figyelembe, mint a minimumot...
-
kamikaze boci
őstag
o PC ONLY - Pentium II equivalent processor and a speed of at least 450 MHz. (500+ MHz recommended)
o 64 megabytes of RAM (128 recommended)
o Video card with 8MB of video memory (16MB or better is suggested)
o Windows 98, Windows ME, Windows 2000 or Windows XP (with DirectX 7 or 8 installed)
o Monitor resolution of at least 800 x 600. -
Sunzi
aktív tag
-
Casoli
őstag
-
AI
tag
-
inkab
aktív tag
-
AI
tag
Notehát adott egy PI 200MHz 64MB rammal. Oprendszer w98. Csak Divx filmeket szeretnék nézni, a legújabb divx codec fenn van. Az összes quality beállítást a minimumra vettem, de még így is szaggat a cucc.
Ha valakinek van valami ötlete akkor előre is köszi.
Ja, az nem számít ötletnek hogy vegyek másik gépet :)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC, mini PC, barebone, szerver
- Filmnézés PI 200MHz-en?
- (téma lezárva)
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Diablo IV
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest