Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
válasz
Body_builder
üzenetére
Ez csak természetes, nincs gond

-
Meghivott
addikt
válasz
Body_builder
üzenetére
Egyszerű az oka:
alapesetben, a család okán csak 21.00 után érek rá,
de az elmúlt napokban valóban volt olyan, hogy délután is akadt rá idő (ez elég ritka, nagyon).
Azért nem vállaltam meccset, mert bármelyik pillanatban alakulhatott volna úgy, hogy ki kell lépjek. Ez seasonben nekem nem jelent gondot, de innen nem akatam senkit hitegetni, senkivel kiszúrni. -
bdave16
senior tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Vicente Calderonban. Este nagyon jól néz ki,a fű is jó,nem zavaró és az árnyékok sem zavaróak . Ennyire nem kell belemenni,max annyira,hogyha indítgatós játékot folytatunk akkor nagyobb pálya ajánlott.
-
bdave16
senior tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Real life méretek vannak szóval igen.
-
bdave16
senior tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Más a stadion és a mérete is. Nem vagy hozzászokva. Ezért játszok wl-ben is csak hazaiba.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Dehogy varok arra.
Tudom, hogy szar az egesz, nem ez volt az oka annak, hogy visszavontam a jelentkezesemet még egy hete. Azert vontam vissza, mert folyamatosan kidobalt a meccsekrol vagy befagyott es vegig eleg durva input laggal kellett jatszanom. De tegnap mar nem csinalta ezt, szoval lehet, hogy megjavult. -
bdave16
senior tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Mehet!
-
Meghivott
addikt
válasz
Body_builder
üzenetére
Mehet egy
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Hang van, de amúgy engem folyamat kidobált ablakba, még akkor is, ha csak bejelentkezett valaki. Szóval kikapcsoltam és nem is fogom visszakapcsolni.
-
gabesz82
őstag
válasz
Body_builder
üzenetére
Elég ha ő tudja követni szerintem, hogy ki mikor ér rá, nyilván nem fejben tartja, hanem felírja, hogy meg tudja csinálni a sorsolást.
Ez a mindenki játszon amikor akar... remélem nem komolyan írtad
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudom, hogy szar az egesz, nem ez volt az oka annak, hogy visszavontam a jelentkezesemet még egy hete. Azert vontam vissza, mert folyamatosan kidobalt a meccsekrol vagy befagyott es vegig eleg durva input laggal kellett jatszanom. De tegnap mar nem csinalta ezt, szoval lehet, hogy megjavult.