Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
válasz Body_builder #1600 üzenetére
Más a stadion és a mérete is. Nem vagy hozzászokva. Ezért játszok wl-ben is csak hazaiba.
-
bdave16
senior tag
válasz Body_builder #1602 üzenetére
Real life méretek vannak szóval igen.
-
Meghivott
addikt
Most kérdezném, hogy még meglévő meccsre valaki 21.00 után?
-
bdave16
senior tag
válasz Body_builder #1605 üzenetére
Vicente Calderonban. Este nagyon jól néz ki,a fű is jó,nem zavaró és az árnyékok sem zavaróak . Ennyire nem kell belemenni,max annyira,hogyha indítgatós játékot folytatunk akkor nagyobb pálya ajánlott.
-
Body_builder
csendes tag
válasz Meghivott #1606 üzenetére
Tényleg nem kötekedésből kérdezem csak kiváncsi vagyok arra hogy neked miért csak és kizárólag a 21 óra utáni időszak jó?
Semmi közünk hozzá egyébként de egy kicsit azért mégis:
(Rendszeresen látom hogy online vagy a játékban és ilyen-olyan meccseket játszol már jóóóval 21óra előtt.
Miért zárod ki a 9 előtti játékot amikor sokaknak közülünk éppen akkor lenne jó? Egy kicsit lehetnénk rugalmasabbak szerintem, annak érdekében hogy rendesen időben lemenjen a bajnokság.)Senkinek nem akarom én rendezni az idejét de......
-
Meghivott
addikt
válasz Body_builder #1608 üzenetére
Egyszerű az oka:
alapesetben, a család okán csak 21.00 után érek rá,
de az elmúlt napokban valóban volt olyan, hogy délután is akadt rá idő (ez elég ritka, nagyon).
Azért nem vállaltam meccset, mert bármelyik pillanatban alakulhatott volna úgy, hogy ki kell lépjek. Ez seasonben nekem nem jelent gondot, de innen nem akatam senkit hitegetni, senkivel kiszúrni. -
Meghivott
addikt
válasz Body_builder #1610 üzenetére
Ez csak természetes, nincs gond
-
Attis1117
tag
Sajna ma is melozok. Ha esetleg fennt láttok az nem en vagyok. Tesom probalgatja majd a játékot.
-
menyhartlevi
aktív tag
Na most én is tudok néhány meccset játszani akivel eddig még nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
Valaki játszani akivel még nem voltam?
PSN: Morfologus82
-
Meghivott
addikt
menyhartlevi - meghivott 0-3
meghivott - menyhartlevi 4-2 -
gabesz82
őstag
Én most ráérek, ha valaki játszana
PSN: Morfologus82
-
gabesz82
őstag
-
Attis1117
tag
Sry gyerekek de mostanában nem tudtam tudok lenni meló miatt. Uh elnézést azoktól akikkel nem játszottam le a meccset. Ha ráér jovoheten ha lesz idom potolhatjuk. Ha nincs ra mód a határidő miatt akkor csak annyit h bocs.
-
eM'82
addikt
az lemaradt hogy az első meccsen egy ocsmány öngóllal szereztem vezetést, a másodikban pedig amelyik lövésem kapu felé vette íz irányt, az beakadt (De Gea-t középszerűre állította a játék most...). Mivel tudom hogy nem vagyok ennyire penge, így levágós volt hogy az EA kicsit tolt Levi ellen. Szoktunk máskor is egymás ellen játszani, olyankor 1 meccs neki, 1 meccs nekem.
Köszönöm a meccseket, legközelebb hátha kiegyenlített lesz az EA hátszele.
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Nem lehetne kitolni a határidőt valamennyivel? Én egész kedd délutánig kb nem fogok ráérni. Csak utána tudnám lejátszani a maradék meccseimet.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
etaclan1984
őstag
Úgy látom mindenkinek van bőven elmaradása és mivel ez továbbra is házi bajnokság így nyilván érdemes kitolni a határidőt. Esetleg szombatig mindenkinek megfelel ?
-
eM'82
addikt
válasz etaclan1984 #1624 üzenetére
az nekem jó lenne! köszi
hacki87 eredményei számítanak vagy sem? Mire tudtam volt játszani vele,
addigra ő már kiszállt. -
eM'82
addikt
válasz etaclan1984 #1626 üzenetére
itt
Már ha jól értelmeztem -
Garsza
veterán
válasz etaclan1984 #1624 üzenetére
Nem sikerült befejezni a bajnokságot? Ez hogy alakulhatott így?
-
etaclan1984
őstag
Rém egyszerű, senki sem játszott meccseket már napok óta. Bezzeg ha itt lettél volna délelőttönként pörögtek volna a meccsek...
Egyébként gondolhatod ha nem lett volna az elején szerinted "erőltetett" menet akkor most hány meccsnél tartanánk. De nem baj, jöhetsz ide és okoskodhatsz aztán meg megint felháborodhatsz hogy hogy szólok vissza a nagyképű "beszólásodra".[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Gyerekek.
No para, meccseket toljátok, majd befejeződik.
Ne járjatok úgy, mint az összes eddigi szervezett kupa. Csak türelmesesen.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
eM'82
addikt
hali,
akivel még nem játszottam azokkal péntek 21:30 után illetve szombat késő du., valamint szombat este 21:30 után fogok tudni játszani (vasárnap ugyanaz mint szombat).
üdv -
dejvid8
őstag
Most esetleg valaki ? Akivel még nem toltam.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Meghivott
addikt
Ha most jó valakinek, akivel elmaradásom van, írjon privit.
-
MdewC
nagyúr
Na ki nyert srácok?
-
etaclan1984
őstag
Szeretnénk befejezni még vagy mivel már lassan tényleg 2 hete nem játszik senki így hirdessünk a mostani állásból végeredményt ? Jelenlegi állást bdave16 vezeti, utána LendvaiFeri1 következik. Ők ketten nagyon kiemelkedtek a mezőnyből. A harmadik eM'82 és dejvid8 lett. Utánuk nagyon sűrű mezőny alakult ki. Szerintem összességében még ha a kezdeti lelkesedés rendesen alábbhagyott azért sokan jó meccseket játszottak.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz etaclan1984 #1635 üzenetére
Ha vége van és lenne rá igény, akkor csinálhatnánk egy olyat, ahol nem UT csapatokat használunk, hanem online seasons-ben mindenki azzal van, akivel akar. UT-ban már úgyis óriási különbségek vannak csapatok között, talán így kiegyenlítettebb lenne a mezőny.
-
dejvid8
őstag
Én mèg ma-holnap esetleg tudnék játszani, de sokunknál már tényleg nincs az a nagy lelkesedés. Mindenesetre jó volt, voltak jó meccsek!
Köszi a szervezést.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Meghivott
addikt
Ma este mehet, ha valaki ráér.
-
LendvaiFeri1
addikt
7végén mehet, csak írjatok originen.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
MdewC
nagyúr
Grat a Srácoknak.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék infót kérni.
Tervezem egy fifa 16 vagy 17 játék beszerzését.
Kérdésem az lenne, hogyha az alapjáték megvan, akkor azzal korlátlanul játszhatok otthon?
Nem szeretnék online, mások ellen és hasonlók.
Szóval kötelező-e hozzá points pack meg hasonló havonta/negyedévente szükséges kiadások?Bocsánat a láma kérdésért, de még anno akkor játszottam FIFA-val ( talán 12, 14-el), amikor még ilyen pontvásárlásos okosság nem volt.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
MdewC
nagyúr
Szia!
Ha rám hallgatsz, akkor most már megvárod a FIFA 18-at.
1 hónap múlva jön a demo, ott ki is tudod próbálni.
A 16 és 17 ráadásul nem egy jól sikerült mód, szóval mindenképp a 18-at ajánlom.
Külön már nem kell rákölteni, csak akkor, ha a FUT játékmódban külön akarsz költeni a csapatodra, de nem érdemes, mert csak random pakkokat vásárolhatsz drága pénzért és semmi garancia nincs rá, hogy jó játékost ad. Sima pénzkidobás.
-
Tanisz
senior tag
Köszi
Nem akarok rá annyi pénzt költeni, mert csak hobbi jatékos vagyok. Néha játszom csak.
Most úgy ramjött, hogy egy-két meccset letolnék néhaMi a gond ezekkel a verziókkal? Rossz a fizika, vagy micsoda?
Nem nagyon vagyok képben a dologgal sajnos.http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest