Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
válasz Meghivott #1384 üzenetére
Elsőnek mindenképp kellene egy olyan infó az összes nevezettől hogy előreláthatólag 1 hétre előre melyik intervallum amikor tud játszani. Kéne egy táblázat amibe mindenki beletudja írni és utána már nem lehet rajta változtatni.Ha össze vannak sorsolva a csapatok fordulónként max 24 órán belül pótolni kell, különben 0 pont mindkettő játékosnak. Napi fordulókat akartok majd ? Egyébként szerintem nagyon elfog húzódni ha van akinek csak hétvégén jó és akkor is csak pár órát.
-
etaclan1984
őstag
-
etaclan1984
őstag
válasz Datsyuk #1414 üzenetére
Én megcsinálnám a sorsolást, csak ahhoz akkor azt kérném hogy csinálhassak egy táblázatot amibe mindenki felírja hogy az elkövetkező 1 hétben mikor kinek milyen időpontok felelnek meg. Szerintem egyébként a bajnokság kb 2 hét alatt fog lemenni. Pár ember biztosan kell még ahhoz(lehetőleg akik hétköznap is elérhetőek) akiknek lelehet adni az eredményeket és azokat vezetik.
-
etaclan1984
őstag
Akkor péntek reggel 12:00-ig írja be ide is és nekem privibe is mindenki hogy most szombattól (22.) következő vasárnapig (30.) mikor felel meg és mikor biztosan nem. Aki nem írja be azt nem fogom tudni berakni, így az lemarad erről a bajnokságról. Illetve nem találtam LendvaiFeri1, marcess és menyhartlevi origin azonosítóját. Légyszi ti azt is írjátok ide, vagy privibe nekem.
Tudom hogy sokan már iratok ide időpontot hogy kb mikor jó nektek, de kérlek ti is írjátok ide hogy kifejezetten ezen a április 22-30. között mikor biztosan jó és mikor biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
Eddig úgy néz ki alapvetően hétköznap 21-24 óra között lennének ( ha valakinek csak pl 23ig jó az se baj csak jelezze), hétvégén 16-24-ig. Így írjátok majd a napokat aki még nem tette meg.
-
etaclan1984
őstag
válasz gabesz82 #1420 üzenetére
Még azzal ráérünk. Mielőtt elindul lesz egy részletes írás hogy hogy lesz pontosan a lebonyolítás, elérhető lesz egy táblázat ahol mindenki látja kb mikor és meddig kell lejátszania a meccseket és az origin azonosítok. Screen shot kötelező lesz majd, arra készüljetek.
-
etaclan1984
őstag
9 nap amiben benne van 4 nap hétvége. A 16 nevezettből eddig 11 nyilatkozott nagyjából hogy mikor jó neki és egyik sem írta hogy jó lenne a hétköznap délelőtti óra. Én senkit sem akarok kitúrni de ha nem tudsz bevállalni 30.ig legalább egy hétvégi napot sem szerintem teljesen értelmetlen hogy számoljunk veled.
-
etaclan1984
őstag
Épp azért írom én össze hogy valaki tudja követni
Attis1117, dejvid8, drachoHUN, marcess nyilatkozzon ma hogy mikor jó nekik április 22-30. között.
Illetve az lenne még az egyik fő kérdés hogy egyből játssza le mindenki az oda-visszavágót?[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
Megcsináltam a sorsolást, marcess nem írta le hogy mikor lenne jó neki, így ő beszélje le mindenkivel privátba. Az Origin azonosítok a második fülön vannak. Elvileg ahogy mondtátok hogy ráértek úgy vettem figyelembe. Ha mégse akkor egyezzetek meg hogy mikor jó a másiknak a lényeg hogy 30.ig legyen befejezve a bajnokság, ne 1-2 emberre várjunk. Érdemes minden meccs után screenshotot csinálnotok, a későbbi viták elkerülése végett. Döntetlen van, mivel bajnokság. Eredményeket leadhatjátok nálam privátba. GL & HF.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
Szerintem meg te vagy itt az egyetlen akinek szarok a véleményére. A neked megfelelő (délelőtti) időpont a 14 másik embernek nem felel meg szóval nem érdekel mit gondolsz. Majd jössz a következőre. Ha nem felel meg sok mindenkinek akkor ennyi erővel toljunk csak pár meccset egymás ellen és kész. Megkötések nélkül nem hiszem hogy kicsit is komolyan fogja venni bárki is hogy ezt bajnokságnak hívjuk.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
válasz gabesz82 #1454 üzenetére
Nincs kőbe vésve, köv vasárnapig van lehetőség. Ezt mindenki beszélje meg az ellenfelével.
Nyilván minden időpont eltolható csak legyenek lejátszva. Ez a táblázat inkább csak egy segítség mindenkinek hogy nagyjából tudja mikor kinek felel meg és a másiknak nincs akkor meccse. -
etaclan1984
őstag
Frissíttettem kicsit a táblázatot, nézzétek át mindenkinek jók-e eddig az eredmények!
Ha nem is jó mindenkinek, legalább helyesek-e ! -
etaclan1984
őstag
válasz szupersanyi #1590 üzenetére
Bocsi, benne voltál pedig. Csak rajtad kívül még 3an voltak akik nem vállalták ezért az átláthatóság miatt kivettem mindenkit hétfőn aki lemondta
-
etaclan1984
őstag
Úgy látom mindenkinek van bőven elmaradása és mivel ez továbbra is házi bajnokság így nyilván érdemes kitolni a határidőt. Esetleg szombatig mindenkinek megfelel ?
-
etaclan1984
őstag
Rém egyszerű, senki sem játszott meccseket már napok óta. Bezzeg ha itt lettél volna délelőttönként pörögtek volna a meccsek...
Egyébként gondolhatod ha nem lett volna az elején szerinted "erőltetett" menet akkor most hány meccsnél tartanánk. De nem baj, jöhetsz ide és okoskodhatsz aztán meg megint felháborodhatsz hogy hogy szólok vissza a nagyképű "beszólásodra".[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
Szeretnénk befejezni még vagy mivel már lassan tényleg 2 hete nem játszik senki így hirdessünk a mostani állásból végeredményt ? Jelenlegi állást bdave16 vezeti, utána LendvaiFeri1 következik. Ők ketten nagyon kiemelkedtek a mezőnyből. A harmadik eM'82 és dejvid8 lett. Utánuk nagyon sűrű mezőny alakult ki. Szerintem összességében még ha a kezdeti lelkesedés rendesen alábbhagyott azért sokan jó meccseket játszottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest