- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Annyit tudtam, hogy nem tolja, csak kiváncsi voltam, hogy esetleg visszacsábult-e rövid időszakokra.
Nagyon bírom MdewC-t, szerintem ő egy értelmes és rendes csóka, remélem jól van ő és a családja is, kérlek add át neki az üdvözletem.Sok régi motoros tolja még ahogy látom, többek között Te is, meg persze Kristóf, Woodslave, Nandinagy, Zimmi91, Gaborz1, toxic stb csak példálózó felsorolás, sokatokkal dumáltam régen, kicsit hiányzik is a FIFAs élet, de aztán mindig rájövök, hogy jobb ez így, mert az EA és Connection istene bizony cudarul tud bánni a halandóval.
További sikereket srácok, vigyázzatok az idegekre, néha-néha benézek majd és reménykedek egy jó focis játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest