Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Érdekes ez a fejes kérdés, lehet én vagyok a hülye, de én úgy láttam a beállításokban hogy idén a fejesek full manuál irányítással kerültek be az online játékmódokba.
Assisted Headers a controlsnál offon vannak, és nem lehet bekapcsolni online. Alatta pedig a leírás is ott van egy mondatban amit én így értelmeztem. Nekem is furcsa volt először, hogy helyezni akartam simán, mint az assisted shootingnál és 10 méterrel melléfejeltek.

Utána mentem be a beállításokba amikor megláttam ezt. Mondjuk én nem nagyon fifázok, csak pro clubban védek, szóval furcsállnám ha itt ezen a fórumon nem lett volna szó erről.
Lehet persze csak én értelmeztem félre az egészet, akkor sorry.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Pont ez az. Nálam a fejes nem a gól hiánya miatt a legfájdalmasabb hanem mert a középpályán nem tudok párharcot megnyerni fejesből. Ha véletlen én fejelem el a labdát az biztos, hogy nem emberhez megy. Kapuskirúgásból ugyanez. Bárkire ívelem ki mindig az ellenfél jön belőle. Aztán látom, hogy az ellenfélnek meg minden fejese ül és ez nem delay vagy nem delay kérdése mert azon a meccsen is szar ahol amúgy minden hibátlan. Nem értem...
Az, hogy ennyi fejes gólt kapok meg megint nem tudom hovatenni. Mikor Varane vs Pelé fejpárbaj van azt Pelé kétszer magasabban van mint Varane azon csak nevetni tudok.
(191 cm vs 172 cm)Minden héten van 2-3 meccsem ahol érezhetően szarrá tolja az ellenfelet a gép(mindent kivéd a kapusa,a passzok direkt rosszak vagy akárhonnan lő gól) de ezen a héten az első 10 meccsemből 4 ilyen volt. Valahogy kiszenvedem a 16 wint de nagyon nincs hozzá gyomrom.
Hiába megy jól a játék. -
gjoe
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Paulinho 183cm vele minden harmadik szöglet gól volt. Volt hogy meccsenként lett egy fejesgólom vele. Sajna már nem használom. head 87 jump 94.
Amúgy a sok ember a boxban nem jó.
Mostanában inkább az embert mozgatom ( lb-vel kijelölöm megadom a helyet, beívelem és megyek fejelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs