Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Grat.
Mondjuk annyira nem rossz, hogy konkrétan ez a legjobb reward amit kaphatsz
Van még egy olyan mikor jumbo rare playerst ad de szerintem ez sokkal tutibb annál
Jó lenne draftozni de idén 2 db draftot játszottam. Packokból konkrétan 0-t kaptam(volt 1 küldi meg a múltkori draft tokenes sbc).#8810Sasa22
Nem azt mondtam, hogy jobb hanem, hogy egyszerűbb vele játszani. Ez olyan mint mikor az mmo-kban mindenki harcos akar lenni mert azt a legegyszerűbb nagyon erősre húzni a többihez meg kell egy bizonyos mértékű tudás. Hasonló ez is. Puskás jobb lap mint Mbappe vagy Neymar csak tudni kell használni. -
toxicjew
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Szép, nekem biztos nem jönne össze 4 win, lassan szokok meg játékosokat, a draftban az elég nagy öngól
Azért a 2 tokent eltolom Toty előtt, ha más nem sbcre elnyitom a kőkemény Gold Packokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk annyira nem rossz, hogy konkrétan ez a legjobb reward amit kaphatsz