- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hallod bazmeg te megint nyitottál egy ilyet day0? Nekem még új accountról se ad Pavlenkánál többet!!
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg is csináltad mindet + mmet is?
Én még a basicet fejezem csak be, igaz tegnap inkább pörgettem az sbt, hogy minél hamarabb végezzek velük... Eddig még csak egy Busquets jött ami ér vmit, de még nem adom el, mert csak 10k... Azon felül sajnos csak pár 82-83.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Formula-1
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még a basicet fejezem csak be, igaz tegnap inkább pörgettem az sbt, hogy minél hamarabb végezzek velük... Eddig még csak egy Busquets jött ami ér vmit, de még nem adom el, mert csak 10k... Azon felül sajnos csak pár 82-83.