Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Okos az ea. A folyamatos base ikonnal tartja magasan az árakat. Mivel hétközben nem volt promo az emberek tartogatják a csomagot így a piacon egyre kevesebb a magas ratinges lap.
#6510eM'82
Valami hasonlót tervezek a moments/prime lappal ha nem jön sbc. Ha meg jó akkor benn marad. Van rá esély, hogy a moments kap egy 4*weaket szerintem. -
Digestive
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Pár hete írtam itt, h ultra nagy oboa lesz az idén a nagy ratinges sbckkel. Sok lap kapott downgradet tavalyhoz képest. Pedig most a BF alatt elképesztő mennyiségben nyitották a packokkat pontból és még is nagyon kevés a fodder a piacon. De sztem ilyen részletkérdésekkel nem igazán foglalkoznak az EAnél, h nincs elég lap amiből ki lehetne rakni egy sbct.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs