Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Pl olyanokat kap a rossz 5ösben mint én. Div 2ből estem le div 4 aljára, a jobb rewardok meg a könnyebb div pontszerzés/ könnyebb friendlies ellenfelek miatt. Minden héten csütörtökön 10 meccs rivals amiből 9et nyerek abból 8at min 5 lőtt góllal, aztán 30 wl meccs, utána derank ~1200 pontra. Ha a swap friendliesbe lesz megyek még lentebb.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gatho87
üzenetére
Vannak ilyen szakadékok divizónként. A másik meg, hogy kurvára nem éri meg fifában minél magasabb divben lenni ha csak nem div1-ről van szó.
DIV2-DIV4 között 10-15k különbség van packokban. A legtöbb ügyesebb játékos inkább 4-ben bohóckodik gyengébbek ellen hasonló rewardért minthogy az egy szinten lévőkkel szenvedjen. Megmondom őszintén nekem is megfordult a fejemben és tavaly pl. pont ezt csináltam, hogy kiestem 2-ből 4-be. 2-ben 5-ből 4-szer rank2 vagyok 4-ben meg meglenne a rank1 is ami meg jóval jobb reward mint a div2 rank2
WL sorsolás meg szerencse kérdése. Én is kezdtem már 5-5-ben idén meg 9-1-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest