Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
RW-be Lozano a legjobb Seria Aból. RB-be a romas brazil gyerek nem rossz. Illetve én Mertensre is rápróbálnék mert szerintem ő idén is jó

#5629v-man
Mondjuk az érdekes
Általában az első 10 meccs a legkönnyebb. Idén volt egy borzalmas wl-em ahol 5-5-el kezdtem de azon kivül szerintem 1 éve nem jöttem ki 7 win alatt az első 10 meccsből
A legnehezebb az a középső 10-es szokott lenni nekem. Bár ez azért is lehet mert a középső 10 mindig szombat napközben pörög amikor a legrosszabb a játék. -
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hakimi fel RW-be, ott maxos lesz a chem is neki, hátra pedig Cuadrado, ha van rá keret, akkor akár a rulebraker lapja, de ha nincs, a gold is jó. Ha nagyon akarod, in game meg is cserélheted őket, tehát Hakimi marad hátul, Cuadrado megy fel támadni, de sajnos Hakimi olyan húzott barom lap, hogy vele valószínűleg még többre is mész elől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest