- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
igen igazad van.
csak olyan érdekes, hogy mindig az ilyen csapatoknál van az, hogy a ronáldót, mbappét, messit, pogbát stb. nem lehet szerelmi, mert egyből szabad, vagy piros.
persze ha ő utolsó emberként felrúgja a csatáromat nemhogy piros, de még sárgát sem kap.ezért írtam azt, ezért gondolom azt, hogy ezek EA támogatott emberek. ő mindent csinálhat, én semmit.
ő az első perctől kezdve constant pressure és a 59es staminás nejmár nem fárad el, nálam meg már a 10. percben full 0 staminás az összes játékosom, ha én is constant pressurera állítom.
és jó pár meccs lejátszás után vettem észre, hogy amit fent leírtam az mind az olyan csapatoknál jön elő amit ez előző hozzászólásomban írtam (3-4 icon, mbappé, ronáldó, neymár, messik vannak a csapatban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Viccrovat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest