Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Oyarzabal nekem csalódás volt, akkor már inkább Dembelé, pedig én LM-ben tőle sem voltam elájulva. Bár itt azt mondják ST-ben kell jàtszattni.
Viszont nekem a sárga Portu bejött. Viszonylag gyors, persze nem Dembelé, de tűrhető. Viszont nekem sokkal labdabiztosabb ,mint pl. Dembelé. -
barcabome
aktív tag
Nekem csak a sima Portu van, de RW-ben Finisher lappal nagyon jó. Tegnap RTTF Koudé-ra nagyon rá voltam feszülve, mert még 6 win kellett volna és egyáltalán nem volt kedvem fifázni meg fáradt is voltam már, de szerencsére Coutinho megoldotta, zsinórban 5 win mesterhármasokkal a részéről. Nagyon semmibe néztem Cou-t a statjai alapján, de ingame egy állat, legalábbis az én játékstílusomhoz nagyon passzol.
Viszont ehhez az is kellett, hogy 4321-ről átálljak 433(2)-re és Valverde repült, CDM-be pedig jött De Jong, aki klasszisokkal jobban fekszik nekem, pedig statok alapján Valverde is fullos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garis! - Samsung Galaxy Buds Pro 3
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest