Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Alagabi
üzenetére
Ezért nem kap valaki transfer bann-t. Ez a sima tradelés
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki. #2898Bence910905
Semmiképpen sem. Ha még ilyenkor is esik akkor már kétlem, hogy nagyot emelkedne
Maximum ha Mertens kap 1 fullos lapot és kell neki a link.#2902Toguro San
Tippre mert az egyik csak "kozmetikai" patch és gameplayt nem befolyásol. Egyébként általában ugye pc-n tesztelik a patcheket szóval gondolom hétfőn talán érkezni fog majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki.