Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alagabi
csendes tag
Kaptam ea tól transzfer bannt ..írtam nekik egy kedves levelet hogy melyik szervüket helyezzék bele az anyukájukba.
Azzal szórakoztam hogy a Hamsik kártyákat vettem 3900 ért és eladogattam 4500 ért de ipari mennyiségben.
Tuti hogy a coin csalók azzal kereskedtek majdnem mind ilyen 45000 75000 ért volt kint azonnaliba.
Nemértettem mi miatt ilyen drága az a lap amikor semmit nem ér.
Ha követem a piacot és látok ilyen réseket akkor az csalás?meg most meddig nem tudok igazolni?volt aki kapott már ilyet?
Tök jó mert ma lesz időm is tudok wl ezni de akartam még finomítani a kereten....
Amugy ezzel kerestem egész sok pénzt meg azzal hogy lloris okat meg goretzkákat és militaokat licitáltam olcsóbban és 2-3 k profittal raktam ki azonnaliba.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest