Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
De az a baj, hogy mitől függ? Egész héten berugdossák a helyzeteket.
Most: [link] [link] [link] . Nem szedtem ki mindet csak amiken meccs ment el.
És a slusszpoén. Kikapok egy G3-as gyerektől aki rámír, hogy inkább elkéne mennem voltázni mert az UT nem megy. Érted mikor leírom, hogy stabil g1 vagyok kinevet.Az nyilván mellékes, hogy a vakegér minden skill nélkül előrefelé csak a háromszöget spammeli és a védőim kaptak 2 kötényt amiből gólt kaptam a másik oldalt meg 13 block volt. Kicselezhetem a szögletzászlót is akkor is van 1 láb aki odaér. De ha nincs akkor a kretén játékosom lövi ki azt a védőt aki blokkolni sem akar.
Ez ellen a gyerek ellen a 3. gólom a következő volt: random előrerúgja mire hívom a kapust. A kapus fut-megáll-fut-megáll-fut-megáll és épp hogy nem éri el de belerúgják a labdát. Kipattan 30 méterre mire a Wijnaldumja kapásból rálövi és hiába áll konkrétan a kapuban 2 védőm akkor is gól
Miről beszélünk? 150 méterről is rugdoshatná akkor sem lenne blokkom. Aztán ő tényleg elhiszi magáról, hogy tud védekezni azzal, hogy csúszkál utánam meg aiba védekezik. Szánalmas.. 15 win volt a maximum a srácnál
1-4-re kaptam ki 8/7-4/5 lövéssel. Lehet hogy ez tényleg nem az én játékom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miről beszélünk? 150 méterről is rugdoshatná akkor sem lenne blokkom. Aztán ő tényleg elhiszi magáról, hogy tud védekezni azzal, hogy csúszkál utánam meg aiba védekezik. Szánalmas.. 15 win volt a maximum a srácnál