Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
JackeL
üzenetére
Sajnos 1-2 rossz meccs után mentálisan nagyon könnyű szétesni és onnantól kezdve nagyon nehéz visszahozni a dolgot, ez saját tapasztalat. Amikor tavaly a fifás "karrierem" során először meglett az elite rang 23 győzelemmel, akkor nagyon ott voltam fejben és sajnos azóta sem tudom megismételni. Akkor talán az elején volt 1x, hogy bosszankodtam de ott megfogadtam, hogy többet nem és végül eredményre vezetett. Amikor 17 győzelemnél még csak 3 vereség volt, akkor sem idegeskedtem, hanem kitűztem a gold 1-t mint elsődleges célt és nem feszültem rá.
De hajrá, egyszer biztos meglesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Konteó topic
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- További aktív témák...
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk CR még nála is tobb golt rúg