Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Nap közben nem tudtam hozzászólni a témához, de nekem kellemes meglepetés eddig a swapozás emiatt a first goal rule miatt. Ma este meg is lett a francia és az olasz is (főleg utóbbi esetében) olyan csapatokkal, hogy esélyem nem lett volna normál keretek között nyerni velük... Szóval sztem addig használjuk ezt ki amíg lehet. Nagyon ritkán lehet vmi pozitívat mondani a community-re, de ez most az az eset. Még úgyis, hogy néhány ember végignézi a gólörömöket meg átmegy tryhard üzemmódba. Persze annak semmi értelme, ha gólt kap onnantól garantáltan nem nyeri már meg a meccset
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Motoros topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest