Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Nap közben nem tudtam hozzászólni a témához, de nekem kellemes meglepetés eddig a swapozás emiatt a first goal rule miatt. Ma este meg is lett a francia és az olasz is (főleg utóbbi esetében) olyan csapatokkal, hogy esélyem nem lett volna normál keretek között nyerni velük... Szóval sztem addig használjuk ezt ki amíg lehet. Nagyon ritkán lehet vmi pozitívat mondani a community-re, de ez most az az eset. Még úgyis, hogy néhány ember végignézi a gólörömöket meg átmegy tryhard üzemmódba. Persze annak semmi értelme, ha gólt kap onnantól garantáltan nem nyeri már meg a meccset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Robogó, kismotor
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest