- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar17
tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Hu, nem gondoltam volna, hogy a kisebbséget képviselem itt a fórumon, de én veled vagyok.
Szerintem sincs értelme egymás idejét húzni.. Mindenkinek sokkal gyorsabb, egyszerűbb, ha "minden meccs 1 gólig tart".( Egyenlő feltételek..) Nem is nagyon értem itt az embereket, akik szerint gyerekes, vagy hogy mi értelme kilépni?
Mégis mi lenne az értelme, az hogy haladj. Nem jobb az, ha félóra alatt megvagy? Ha már az az EA olyan amilyen, legalább egymással ne legyünk már ilyenek..Kérdem azokat akiket vért izzadnak, ha kapnak egy gólt..Nem tünt fel, hogy 10/8 ember kilép ellenetek? Valószínüleg igen, mindenki gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Death Stranding (PC)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest