Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én arra jöttem ,hogy nem tudom használni a széleket
Az, hogy 25-30 meccsen egy Mane vagy Rashford 5-8 gólt lő az nem a játék hibája. Mbappe leraktam szélre és azért ő hozott 15 meccsen egy 12 gólt de a legtöbbet második félidőben mikor feltoltam csatárba cserék után.Mondjuk a széleket meg a játék miatt vagyok képtelen használni...
Hiába nyomkodom, hogy induljon meg ha félpályánál messzebb nem megy
Sebességből meg se Bappe se Mane nem fut meg jóformán senkit.
Ezért nem tudnék mondjuk egy Puskást se kitenni szélre mert 2 millió coin álldogálna balszélen
Ezt a dupla r1/rb-s cselt valaki kitanulta már? Elképesztően ül idén de valahogy nem áll rá a kezem mikor kellene használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az, hogy 25-30 meccsen egy Mane vagy Rashford 5-8 gólt lő az nem a játék hibája. Mbappe leraktam szélre és azért ő hozott 15 meccsen egy 12 gólt de a legtöbbet második félidőben mikor feltoltam csatárba cserék után.