Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Értem, hogy csábító de nem igazán ajánlom kezdőknek az ilyen sbc-ket. Ha van felesleges coinod amit nem tudsz másra költeni akkor oké. De inkább gyűjteném a lapokat valami jó játékos sbc-re. Nekem 13 ilyen TOTW upgrade sem adott 83nál nagyobbat. Annyi szerencsém van, hogy volt 200k-m amit nem tudtam mire költeni aztán rápróbáltam.

#6316Kristof_94
Nyiss egy ticketet
Pogba,Salah,Son,Gomez meg hasonlók nem méltó lapok hozzád
Amúgy engem is meglep, hogy még csak ilyeneket nyitottál és semmi ikon meg 1.5 millás lap
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest