Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Vezettem 4-1-re, majd egy váratlan pillanatban disconnect, mert magától lerakta a játékot tálcára (írta is az alt+tabozást).
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Crimson Desert
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret?