Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Vezettem 4-1-re, majd egy váratlan pillanatban disconnect, mert magától lerakta a játékot tálcára (írta is az alt+tabozást).
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret?