Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Vezettem 4-1-re, majd egy váratlan pillanatban disconnect, mert magától lerakta a játékot tálcára (írta is az alt+tabozást).
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret?