Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bocsánat tényleg nem igazán volt egyértelmű mit akarok. A lényeg a hátvéd soron van. Varane jönne Lindelöf helyett, mert nyílt egy untrade Mendy, aki jobb lehet, mint Telles, így cserés.
De a túloldalra is kellene egy jobb védő, aki linket adna Akénak, mert egyelőre őt nem cserélném, tetszik. Walker személye talán jó választás lenne.
A középpályán, mint mondtam Fernandest érzem gyenge pontnak, még Sissoko is hamarabb szerez gólt, de akkor megpróbálom cm Brunot. Köszönöm!
Legutóbbi hozzászólásodat látva elbizonytalanodtam VDS kirakása kapcsán, mert ha jönne Varane, akkor kaphat linket Courtoistól, de van untrade ter Stegenem is, csakhogy én is tapasztalom ezt a "kapusbetegséget" , így tök mindegy ki van ott. Jelenleg még Pope, aki szerintem jó. Nála éreztem azt, hogy tényleg próbálja menteni, ami menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest