Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bocsánat tényleg nem igazán volt egyértelmű mit akarok. A lényeg a hátvéd soron van. Varane jönne Lindelöf helyett, mert nyílt egy untrade Mendy, aki jobb lehet, mint Telles, így cserés.
De a túloldalra is kellene egy jobb védő, aki linket adna Akénak, mert egyelőre őt nem cserélném, tetszik. Walker személye talán jó választás lenne.
A középpályán, mint mondtam Fernandest érzem gyenge pontnak, még Sissoko is hamarabb szerez gólt, de akkor megpróbálom cm Brunot. Köszönöm!
Legutóbbi hozzászólásodat látva elbizonytalanodtam VDS kirakása kapcsán, mert ha jönne Varane, akkor kaphat linket Courtoistól, de van untrade ter Stegenem is, csakhogy én is tapasztalom ezt a "kapusbetegséget" , így tök mindegy ki van ott. Jelenleg még Pope, aki szerintem jó. Nála éreztem azt, hogy tényleg próbálja menteni, ami menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- ASUS Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest