Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Én most DIV Rivals ben nyomtam pár meccset (DIV3) 5/5 WL 1/1 új taktikát tesztelek, fogalmam sincs miért mert a 4-4-2 is működött :D
4-3-3(2) Rock and Roll mode (Nem én találtam ki hanem AirJapes)
Press after posession lost
4
10
Balanced
4
7
St false 9
LW/RW cut inside get in behind
CDM
Stay back man mark cover center
Youtubeon fent van a taktika, Twitchen néha fent van, de nem egy tipikus content creator, de bírom a stílusát.
A játékos kiválasztásnál picit figyelni kell mert nem mindegy a work rate, de nagyon egyben van ez a felállás és ez a taktika. Több mint valószínű hogy ezt a WL-t beáldozom neki hogy reális képet kapjak arról hogy megéri-e erre fejleszteni vagy sem :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest