Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze nálam is jelen volt kis mértékben a késés, de közel sem olyan mint a 20-ban, azért ez már a vállalható kategória. Biztosan idegesítene ha magasabb szinten lennék és nüanszokon múlna a meccs, de ezzel én így ellennék. A letámadás nagyon tud működni, én is rengeteg gólt kaptam ebből, mondjuk én soha nem tudtam normálisan letámadni. Flipper nélkül nincs Fifa, ezt is megszokhattuk
Toltam pár meccset megint, azért itt már jönnek fullosabbnál fullosabb csapatok, Mane, Neymar, Mbappe, Yedder és barátaik, hátul meg ilyen gyenge Varane-ok
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.