Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
jaja azért is írtam idézőjelbe, korábban mintha jobban ment volna. Sajnos úgy néz ki az új lapok (Acuna, Sanchez) mellett már Gullit és Vieira nem akkora nagy szám. Nekem Zidane se adta annyira most. Nem tudom. Korábbi wl-eken inkább a 4-2-3-1 vagy 4-2-2-t nyomtam, most a 3 kp miatt 4-1-2-1-2 lehet már túl sok volt a variálás. De végülis "élmény" szempontjából jobb ezekkel játszani mert erre azért korábban ilyen formában nem volt lehetőség.
Elrivalsozgatok még párat nem akarom pont most kidobni a csapatot de semmi feszkó (
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Motoros topic
- World of Warships
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)