Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én májusig PESel játszottam. Simán elcserélném annak a játékmechanikáját erre. Az legalább hasonlít a focira. Ha itt megnézed a profik meccsét és ott akkor elég vaknak kell lenni, hogy az ember ne lássa a különbséget. Ez a senki nincs a labdás közelébe de már eltoltam 3 dinho cselt és két backhealt elég kabaré. Viszont hosszú távon a pes nem tud lekötni, mert csak meccsek vannak, és azokkal se mész ugye semmire. Így egy idő után semmi cél nincs. Cserébe nem lehet játékfüggőnek lenni vele. Amúgy rengeteg mechanika van a fifában,de a góljaim java részét vagy letámadás után kapom, ami irreális (10 mezőnyjátékos rakétaként támad le) vagy egy jó hangsebességes labda megtolás (ratmeg és társai)... Mindenesetre a pesben is néha át gurul a labda a védő lábán. Szóval a csalás ott is megy. Viszont nem ennyiszer. Cserébe ott is a vízilabda meccs eredményeket azzal akarják kivédeni, hogy amint indítassz valakit, az visszarántódik... Szóval nehéz. Valószínűleg sose lesznek ezek igazán jók, mert vagy a gép helyetted mozgatja jól a maradék 10 mezőnyjátéksot, vagy rosszul, de akkor meg 20 gól simán jön egy meccsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest