Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha már profikat hozol fel akkor melyik csinál messze a védőtől cseleket?
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak
Most komolyan képes vagy profi meccseket példának hozni?
Mert azokat a mechanikákat a legkönnyebb megtanulni. Alsóbb divekben azt fogják használni az emberek mert nem kell hozzá különösebb tudás. Ez ugyanaz mint a press after poss. használata. Bekapcsolod aztán megoldja helyetted a védekezés egy részét.
Néztem profi pes meccseket de valami hihetetlen unalmasak. A fifa sem egy egetrengető szórakozás mostanában de még az is izgalmasabb ennél. Azon kivül, hogy beadás meg háromszögezésből lőttek gólt skillnek még csak szikráját sem láttam a játékukban pedig ők profik.Tudom, hogy realisztikusabb a pes mint a fifa. De nekem az alapvető gameplayyel nincs bajom fifában. A kamu dolgokkal van.
A pes már annyira realisztikus próbál lenni, hogy izgalmasabb leülnöm meccset nézni mint azon játszani. -
TrueGooner
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ebben van igazság, a tartalmi része nagyon kevés. Bízom benne, hogy a teljesen, nulláról újra írt PES22 befoltozza ezeket a problémákat.
A "visszarántódik" jelenség alatt nem tudom mit értesz, de ha a védő rá van tapadva a támadóra, és 2x megnyomod a szerelést, akkor a védő fogja, és lerántja a támadót. Magyarán manuálisan végezhető taktikai-fault. Nem ezt láthattad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak