Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem csak egy volt... Hiába álltam ki a kapussal (ráadásulé spanyol csapat, nem tudom, hogy lett meg neki a távoli gól előbb mint a 10 lőtt) akkor sem lőtte el távolról de üres kapu gólvonalon is csittifittizett, meg ziccerben felrugdosott, és nem is tudtam távoli gólt lőni. Szándékosan g.ci volt. De csak egy... Több meg simán hagyta... Mondjuk szerintem pc-n sokszor kevesebb a gyerek, mint pl boxon... Szóval lehet egy kis 10 éves volt, és menőnek érezte magát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- Dell Latitude üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 17"+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest