Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
szerdán meg tegnap is egész jókat játszottam. 1250-1300 skill rating között aránylag jól elvagyok, adok is kapok is. Továbbra is rejtély hogy mik történnek néha, nem akarok itt DDA-zni meg mittomén mert lexarom már, de azt is látom amikor a 30-ik percben a 4-ik gólt szerzem ami szöglet fejesből Roussilionnal hogy az se normális. Volt amikor 3-1-ről jött vissza a gyerek 20 perc alatt 3-6-ra 3 pausolás után, valszeg megtalálta azt a taktikát amivel le tudott sz*patni.
Elég sok játékvideót nézek de olyan hogy legyen időm mondjuk ácsorogni a másik fél 16-osánál és meg tudjak csinálni (még ha tudnék) bármilyen skillmovest olyat soha nem tapasztalok. De valszeg nem vagyok elég "gyors" ehhez a játékhoz már, idén nem vettem fel meccseket de tavaly igen és amikor nézem akkor teljesen más. Azaz játék közben olyan érzés hogy mozdulni se tudok mert folyton azt látom hogy egyből rajtam vannak, ha meg nézem akkor meg azért látszik hogy nem.
Továbbra se tudom hogy lehetnék jobb, mondjuk egy játékév meg az idei teljes kihagyása után azt is mondhatnám mi a tökömet akarok teljesen reális egy div 4 de akár div 5 is. (ps 4 trófeák szerint 14% jut fel div 4-be
) De valahol úgy érzem hogy hiába játszok ez nem gyakorlás mert gyakorlatilag ugyanazt csinálom így nincs is fejlődés. Oké hogy mondjuk a skill movesokat lehet gyakorolni arénában (amit megint nem értek miért egy játéktől teljesen eltérő nézetben van
) de azt nem tudom hogy mi kellene ahhoz hogy ezeket a megfelelő időben tudjam alkalmazni. Valszeg több év fifa fiatal koromban ami már nem lesz
na mindegy csak legyen egy "hogyan legyek jobb" kérdés ne csak a kitmitnyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) De valahol úgy érzem hogy hiába játszok ez nem gyakorlás mert gyakorlatilag ugyanazt csinálom így nincs is fejlődés. Oké hogy mondjuk a skill movesokat lehet gyakorolni arénában (amit megint nem értek miért egy játéktől teljesen eltérő nézetben van
) de azt nem tudom hogy mi kellene ahhoz hogy ezeket a megfelelő időben tudjam alkalmazni. Valszeg több év fifa fiatal koromban ami már nem lesz