Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem meglett a "szokásos" 14-16 win, ezúttal 16. Ami az eddigi legjobb eredményem beállítása, de ahhoz képest csalódás, hogy most sokkal erősebb csapattal vágtam neki,
Az utolsó két meccset ma délelőttre hagytam, hátha szerencsés lesz a matchmaking, de egyik meccsen sem volt esélyem.Próbálok nem idegeskedni ezen, nem fogom a gameplayre. Fejlődnöm kell sokat, mert kicsit úgy érzem beleragadtam a 14-15 WL win és div5 kategóriába. Sokszor súlytalanok a támadásaim, (cselek nélkül úgy érzem nem igazán lehet továbblépni) és védekezésben is nagyon sokat hibázok.
Próbálok tutorial videókat nézni, de úgy érzem alapok hiányoznak, amiket nem tudom honnan lehetne elsajátítani (igazából csak most kezdtem az egészet decemberben, előtte vagy 10 évvel ezelőtt játszottam PC-n, még billentyűzettel, gép ellen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)