Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem meglett a "szokásos" 14-16 win, ezúttal 16. Ami az eddigi legjobb eredményem beállítása, de ahhoz képest csalódás, hogy most sokkal erősebb csapattal vágtam neki,
Az utolsó két meccset ma délelőttre hagytam, hátha szerencsés lesz a matchmaking, de egyik meccsen sem volt esélyem.Próbálok nem idegeskedni ezen, nem fogom a gameplayre. Fejlődnöm kell sokat, mert kicsit úgy érzem beleragadtam a 14-15 WL win és div5 kategóriába. Sokszor súlytalanok a támadásaim, (cselek nélkül úgy érzem nem igazán lehet továbblépni) és védekezésben is nagyon sokat hibázok.
Próbálok tutorial videókat nézni, de úgy érzem alapok hiányoznak, amiket nem tudom honnan lehetne elsajátítani (igazából csak most kezdtem az egészet decemberben, előtte vagy 10 évvel ezelőtt játszottam PC-n, még billentyűzettel, gép ellen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)