- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi gyerekek!
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván
csomót bele kellett tenni. De kifarmolt lapokból meg 85+-ból furcsa mód még mindig maradt vagy 20, meg túl sokat nem kellett rá költeni (80k). Mondom magamba ha már ennyit szoptam ezért akkor lécci valami jót adjál... csak ne angolt... valami jó zászlót lécci... francia... csak ne Pirest bazmeg, Makelele nagyon jó lenne... erre jött a Nyakigláb. 
Asszem rájöttem, hogy kell jó icont nyitni. Nem nagy a sorminta, de... Elsőre nyitottam Van Bastent, használhatatlan lap volt. Betettem a következő mid or prime-ba, és akkor jött Eto'o. Aztán jött egy mid Ballack, aki a kezdő tagja volt. Eddig!
Nyitottam egy újabb használhatatlan Pirest. Most beletettem ebbe, és megint egy jót dobott. Fú, azért a Prime Vieira-BD Vidal- RTTF Kessié tandem végigszántja majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván