Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Most nem azért, de tök igazságtalan, hogy bizonyos TOTS ligák hamarabb jönnek ki a másiknál, mert hetekig erősebb lesz a keretük. Este rivalsban jött egy tag, vagy 8 PL TOTS volt a kezdőjében. A másik hármat kitaláljátok: gold Pope, gold Varane, birthday Mendy.
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Sweet.tv - internetes TV
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.