Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Kinyitottam pár pakkot. Volt közte minden,főleg sbc-ből, vagy objective közben ami összejött. Az a legviccesebb,hogy a 75+-os packból jöttek a legjobbak. Egy 87 és 86 is jött,valamint a legtöbb 80+ volt, nem is gondoltam volna,hogy ilyen jól adja. Aztán kinyitottam a 83+-t is a swapból,és ez jött
Egyrészt Neymarnak is nagyon örülök,még a 19 vagy 20-ban nyitottam egyszer egy Kaka-t, azóta semmi nagyot,szóval most egy darabig nem panaszkodok. Mellesleg szerintem a ratingek sem rosszak. Kitartást mindenkinek,akinek szintén nem szokott esni semmi, látjátok,egyszer beadja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest