Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PL nekem is meglett, meg a német 4win is, de agyrák ami megy, viszem a kapura rúgnám be és kilép a gyerek
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat 
SB meccseket úgy lehet leggyorsabban, hogy 11db silver argentin meg 11db ucl brazil ugye?!
Megveszem aki kell aztán eladom, tök mind1 mennyibe kerül, más is megveszi majd drágán
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat