- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PL nekem is meglett, meg a német 4win is, de agyrák ami megy, viszem a kapura rúgnám be és kilép a gyerek
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat 
SB meccseket úgy lehet leggyorsabban, hogy 11db silver argentin meg 11db ucl brazil ugye?!
Megveszem aki kell aztán eladom, tök mind1 mennyibe kerül, más is megveszi majd drágán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Revolut
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat