Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz_abika

addikt

Na, akkor a mai osszeroppanas után hasznosan is töltöttem az időm. Mobilnetbarat, kepriport jön.

Ugye adott az alapcsapat, ahol egy van egy kispadnyi azonos szintű ember, de 6winig azok a srácok voltak.

De, elgurult a gyógyszer, az összes untradet aki tulelte az SBCzést abbol csináltam egy hányingerre való csapatot.

6bol 5öt nyertem. Tanulságos.
    1. Amikor érzem hogy enyém a játék és mehet a pressure, akkor ez van. Ellenfél egy ilyen SBC függő srác volt egy Mbappeval.

2. Amikor labdabiztos az ellenfél, ezért jöhet a longball. Korrekt csapattal jött, Jesus berugta ha hibazott a védelme. A másik oldalon ülve azt mondanám h tolt a gép.

3. Ki ki meccs, statok és ingame alapján. Pope kifogta a szemét a srácnak, Rashford + Jesus mindent bevagott.

Anomáliák :
    Ndombele. Stamina 66, B2B közép. Cserélni nem kellett egyszer sem, eközben stay forwardos TOTY KdB, 99es staminaval hamarabb elfáradt folyamatosan.
    Gucci. Stamina, work rate, poszt ugyanaz mint Adama. A spanyol 60perc után sírt Sterlingért hogy váltsa. Gucci 90+min sima.
    Pope 8 chemen nem nyugozott le, 10en klasszis.
    Hogy Gomez+VVD+Aké shadowwal jobb trió, mint TOTy Ramos, Prime Canna, Yuri/, Klaiber hármas? Fucking yes, de majdnem minden meccsen összehozott valamelyik egy tizenegyest. No nem azért mert rájuk csúsztam, ilyen bodycsekkekert jött össze tilitolizós ellenféllel.

Hogy fáj e az, hogy amivel oktober elején jatszanak, azok gold 3\2ig simán elegek március 7-én? Kurvara.
    Viszont a matchmaking még mindig nagyon figyelembe veszi a csillagos ratinget. 85os volt a legmagasabb caapat akit kaptam, 90 kozeliekhez szoktam.

UI: hogy éreztem e egyszeris hogy valamelyik jatekosom alul teljesít /lassan fut / nem tud passzolni?
    NEM.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés