- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igazából csak költői kérdés volt, főleg miután megnéztem az árakat!

Dobtam rá egy "maestro" chemet, aztán majd látjuk. Csóró Neymar egyelőre padozni fog... Viszont így végre mindenki full chemen van, aminek örülök. A prime/moments április elején meg dobhatna majd egy jó középpályást vagy védőt, pl. moments Vieira, Matthaus, Maldini, Ferdinand. Aztán a valóság lehet egy prime Schmeichel vagy Litmanen lesz.
(#11967) sz_abika: Ezúttal szerencséd lesz, én hiszek benne, de neked is kell! A régebbi fifákban én sem nyitottam jókat, aztán elkezdtem benne hinni és bejött pár!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 7750 - i7-10750H I 64GB I 1TBSSD I RTX3000 I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gar!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest