- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Szerintem ez az utolsó wlem idén. Egyszerűen szánalmas ez a játék. 1 hónapja is egy darab szar volt de mondjuk 10 meccsből 2-3-n éreztem, hogy ellenem van az egész(mindent véd a kapusa,az enyim semmit minden elé pattan,passzok direkt lassúak). most meg 5ből 4 meccsen ez van.
Vért kell hugyoznom minden gólért mert az vagy kapufa vagy kivédi a kapus.Az előbb játszottam egy TOTY CR+Maradona ellen. 2-0 ide aztán a gyerek bármit csinált a kapum előtt a végére odagurult valamelyik üres játékosa elé a labda ziccerben. Hiába szereltem 3szor. Megint 5-0-ról 5-4-ben vagyok halál vakok ellen mert hiába van 15 lövésem neki elég 3 is. Már előre látom, hogy megint 19 win körül leszek és baszhatom a gold1-t az ilyen meccsek miatt.
Védekezni szintén nem lehet mikor állandóan túlfut a játékos. Ha meg elérném a labdát az utolsó pillanatban megáll
Csak tudnám minek nyomkodom azt a retkes szerelést akkor. Bezzeg a gyereknél a csatárok másfél méterről a védőm mögött kiszedik a labdát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- OLED monitor topic
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Tekken 7 Playstation 4
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak tudnám minek nyomkodom azt a retkes szerelést akkor. Bezzeg a gyereknél a csatárok másfél méterről a védőm mögött kiszedik a labdát.