Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Szerintem ez az utolsó wlem idén. Egyszerűen szánalmas ez a játék. 1 hónapja is egy darab szar volt de mondjuk 10 meccsből 2-3-n éreztem, hogy ellenem van az egész(mindent véd a kapusa,az enyim semmit minden elé pattan,passzok direkt lassúak). most meg 5ből 4 meccsen ez van.
Vért kell hugyoznom minden gólért mert az vagy kapufa vagy kivédi a kapus.Az előbb játszottam egy TOTY CR+Maradona ellen. 2-0 ide aztán a gyerek bármit csinált a kapum előtt a végére odagurult valamelyik üres játékosa elé a labda ziccerben. Hiába szereltem 3szor. Megint 5-0-ról 5-4-ben vagyok halál vakok ellen mert hiába van 15 lövésem neki elég 3 is. Már előre látom, hogy megint 19 win körül leszek és baszhatom a gold1-t az ilyen meccsek miatt.
Védekezni szintén nem lehet mikor állandóan túlfut a játékos. Ha meg elérném a labdát az utolsó pillanatban megáll
Csak tudnám minek nyomkodom azt a retkes szerelést akkor. Bezzeg a gyereknél a csatárok másfél méterről a védőm mögött kiszedik a labdát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- EAFC 26
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Mozilla Firefox
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak tudnám minek nyomkodom azt a retkes szerelést akkor. Bezzeg a gyereknél a csatárok másfél méterről a védőm mögött kiszedik a labdát.