- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesford
csendes tag
Arról van valami hír, hogy a Fifa 21 fórum mikor indul?
-
Jamesford
csendes tag
-
Jamesford
csendes tag
Kinek vannak még igényes Fifa videoi.. Mondjuk aki WL highlights-okat is készít? Ti kiket követtek?
Boras a favorit nálam, Inception is jó, de ő mostanság csak player reviwe videokat csinál..
-
Jamesford
csendes tag
Moments Inzaghi ára miért ennyire kiszámíthatatlan?? Tegnap 720.000 majdnem megvettem... De elengedtem..
most 1.050.000 az azonnali ára...
-
Jamesford
csendes tag
Nagy volt a szám, hogy a MID pack-ot választom, de Hierro&Koeman lett..
Sajnos megint csalódnom kellett a picket illetően.. Nem vagyok valami extra játékos, 17 WIN-t sikerült elérnem a hétvégén.. nagyon vártam, hogy hátha bedob valakit..
Berghuis, Klostermann lett..
Lehet ezentúl megállok a 11 győzelemnél
-
Jamesford
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha pl: Werner 86-os IF lapját veszed meg, akkor az is kap upgrade-t? És abból 88-as lap lesz? Hogy működik ez?
-
Jamesford
csendes tag
Idén lesz Winter upgrade? Tudtok valami INFO-t ezzel kapcsolatban..?
Szerintetek van értelme annak, hogy veszek egy 85-ös IF Ben Yedder-t most.. és ha kap upgrade-et az alap lapja, akkor az én megvásárolt lapom rating-je is nőni fog? Vagy teljesen rosszul gondolom..
-
Jamesford
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam volt kb. 15-20 meccsig.. jól teljesített, de mivel hetente új keretet/játékosokat próbálok ki ezért el is adtam.. SHADOW-al használtam.. jól szerelt és erős volt.. jól is passzolt. Én mondanám rá, hogy ENDGAME játéos
-
Jamesford
csendes tag
Nem rossz dolog ez a SWAP téma, csak nem így ebben a formában.. Jó az, hogy kicsit változatosabb a játék, vannak feladatok, több játékost/csapatot próbálsz ki, nem lesz unalmas..
Ami nagyon rossz az a first owned része, meg az, hogy pl: a saját kereteddel akiket fejleszteni szeretnél azokkal sokkal kevesebbet játszol mint az előző részekben..
Esetleg még amit írtál is, hogy rivalsban kell ezeket teljesíteni.. a jobb játékosok esnek vissza pár osztályt és tönkre teszik a divizió rendszert.. Talán ha lenne egy küldetésekre való online rész, akkor ott azok szenvednének akiket érdekelnek a SWAP-ok..
A lényeg: Nincs igazság !
-
Jamesford
csendes tag
-
Jamesford
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, én a MID Icon pack-ot fogom választani!
-
Jamesford
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, akkor az lesz, hogy 2 db-ot eladok most
2 db megmarad, hátha kell francia liga IF.. és nézegetek magas ratinges lapokat a ligákban hétfőn és csütörtökön..
-
Jamesford
csendes tag
Szerintetek arra van esély, hogy pl: Yedder lesz a POTM és az SBC-hez kell francia IF?
..csak, mert van Lecomte IF lapom 4 db.. talán megérné megtartani, mert jelenleg nincs ára..
-
Jamesford
csendes tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Úgy tudom, hogy most 12 db Icon swap érhető el és a második körben is 12 db-ot lehet majd megszerezni.
23 swap kell Drogbába, szóval ha beváltasz valakit, akkor Drogbát már nem fogod tudni.
(Zanettit fogom kivenni aki 17 swap, ha jó feladatok lesznek, akkor megcsinálom mind és kiveszem még Schmeichel-t.) -
-
Jamesford
csendes tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Milyen poszton használod? In game csatárban használod?
Minden évben csinálok egy Brazil Team-et.. Szóval erősen gondolkozok, de az agility, balance kicsit zavar, még CHEM kártya használatával sem tűnik jónak.. -
Jamesford
csendes tag
Icon swap-hoz indítanék gondolkodót.. olyan irányba, hogy mindképp 2 db icon-t vehetnétek ki.. szóval hiába van mondjuk meg az összes SWAP kártyád.. nem veheted ki pl: Drogbát..
a 24 swap lapot 2 db icon-ra cserélheted be, akkor ki milyen formában választana és miért?
-
Jamesford
csendes tag
Üdv Mindenkinek !!
Arról van info, hogy mikor lesz az első WL hétvége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos 60.-ban le kell cserelni, de nagyon jo lap! Orultem neki!
Nem, köszi! Szerintem olyanok nekem is vannak..
Megszoktam nézni a te videoid is
most 1.050.000 az azonnali ára...
Szóval ha Pires-t dobja az sem érdekel.. viszont ha valami jobbat, akkor meg örülök.