Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokipuding8
tag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Tuti piszkálják a dropratet amúgy. Nekem durván visszaesett a nyitások minősége vagy három hete. Értem én h az egész véletlen, csak furcsa h három héttel ezelőttig minden max 5. csomiban volt egy legalább 10 ezres hapek, meg a komplett madridi csapat, azóta pedig kb. 80 csomiból jött egy narancs forrest 11 ezeé... furi na

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Ez annyira nem meglepő.

Európában is jelentős számban fordulnak elő.
(Hozzáteszem, hogy ezek csípése nem veszélyes, viszont fájdalmas lehet.)
Legközelebbi fajtája a Kárpáti skorpió, de a Balkánon is vannak, illetve francia, spanyol, olasz, stb. is.
Érdemes nyaralás előtt tudakozódni bizonyos dolgokról, így nem érhet meglepetés. (Ezt jóindulattal írtam.
)
Sokan nem tudják, hogy pl. Magyarországon, bizonyos pókokból vannak madárpók nagyságú egyedek. -
Sanyyka
aktív tag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Mindenkinek köszönöm szépen, akkor ki is kapom gyorsan a hálót a zavarosból.

Mondjuk tényleg csak ajándékozni szerettem volna, de miközben feltalálni készültem a spanyolviaszt, a friends listáról elfeledkeztem egy pöppet...
( Amúgy meg kitől venne max áron játékost valaki, ha nem a barátjától?...
)
Mégegyszer köszi, nincs több kérdésem.
-
alite
senior tag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Oszinten fogalmam nincs, ne haragudj. Nem akarlak batoritani, mert ebben a temaban nem igazan vagyok otthon. Anno akartam csinalni egy SBC accountot, ami vegul elmaradt, de ugy emlekszem, hogy a specko lapokat ajanlottak biddelve a legbiztonsagosabb coin mozgataskent.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Teljesen jól döntöttél, egyedül szerintem nem lehet tartani a tempót úgy, hogy közben normális élete is legyen az embernek és megmaradjon hobbinak a játék. Ketten talán jól lehet már csapatot is építeni és akkor így nézve napi 2-3 meccs és hétvégente 15 meccs felszorozva kettővel már nem is rossz, plusz ha még belefér nap közben egy kis kereskedés is akkor már össze lehet hozni egy jó csapatot. Egyedül rémálom ez a fut szerintem, túl sok idő megy el a csapatépítésre és nem a játékon van a hangsúly, de ugye meccseket játszani meg muszáj a csapatépítés miatt... Ördögi kör ez, jól nem lehet belőle kijönni és egyedül nagyon gyorsan kap egy muszáj színezetet a játékmód és az könnyen átcsap frusztráltságba, idegeskedésbe, kialvatlanságba stb. Ha nem épít csapatot az ember akkor lemarad és az nem esik jól ha másnak már 10-20 milliós csapata van Neked meg a kis lófütty pár százezres plusz még valószínűleg rutinosabb is az ellenfél. Egy szónak is száz a vége: jól döntöttél, töltsd hasznosan a felszabaduló szabadidőd és további sok sikert a Fifa-n kívüli életben.
-
K.J
senior tag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Akkor velem nagy a baj.
Ráfüggtem az egészre. Nem tudom abbahagyni, bármennyire is bosszant. Viccen kívül mondom. Lehet orvos kellene.Sajnos én sem vagyok pro játékos, de érzem magamban azt, h felkerülhetek magasabb osztályokba, viszont idő hiányában ez aligha sikerülhet. A WL rendre nem jön össze olyan fura nekem az a játékmód.
DR-ben jó vagyok, de itt ez annyira vegyes, vagy nem tudom mi történik, mert szinte lehetetlennek érzem.Vadászom én is a jó pakkokat és lapokat, tök örülnék egy Ronaldonak, még ha untrade is, de a világért sem adja.
Ha nem térsz vissza a játékhoz, (bár már sokan búcsúztak, mégis nyomják) akkor minden tiszteletem.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Sanyyka
üzenetére
Sajnos csak Ederson és Hilton maradhat, ezzel 25öt spórolsz, de 100 alatt nem tudod kihozni. 125k kell még hozzá. Én is megtartanám az eladható verizót inkább

(#22158) Kristof_94 Szerintem Lala támadásokhoz jó, de védekezésben gyenge. Én utálom
Alig várom hogy jöjjön vissza sbc Dumfries 
-
Digestive
veterán
válasz
Sanyyka
üzenetére
Elsődlegesen azt kell gyakorolni, h az ellen "szemével lássál". Figyeled a játékosainak a mozgását és próbalod kitalálni hova fog menni a passz és abba sávba beleállni. Ez az elsődleges cél. Aztán ha ez nem sikerül akkor lehet támadni a labdást. Ne értsd félre amit írtam. Persze h lehet/kell a CBket is irányítani, de csak akkor ha CMekkel nem sikerül labdát szerezni.
Mégegyszer leírom, a legfontosabb, h a passz irányát előre lásd és labdát szerezz, nem pedig az h fogócskázz 1v1-ben. 
-
Digestive
veterán
válasz
Sanyyka
üzenetére
A legegyszerűbb, ha soha, de soha nem váltasz rá a CBkre. Csak a CMekkel zárod a passzsávot és jössz velük vissza egészen a védelmi vonaladig. Így a hátvédsorodban nem bomlik meg az egység és teszik a dolgukat. Ugyanis ha az egyik CBvel próbálsz direktben labdást tamadni és szerelni, de nem túl acélos a tudásod és elhibázod az ütközést, akkor máris ott a rés a pajzson!
Ezt meg lehet még tuningolni azzal, h ráfekszel a Teammate containra. Így az egyik CMel (akit irányítasz) paszsávot zársz, a másik meg magától zavarja a labdás játékost.Amúgy egész biztos, h bugos volt ez a MM, mert nekem is adott egy Varanet!

-
-
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sanyyka
üzenetére
FUT katalógusban kiváltható elem (a FUT főmenüben xboxon "jobb cici" lenyom).
Mezek, labdák, szerződések, coin boostot, stb lehet kiválasztani.
coint boost-nál +200 vagy 1000 coint ad neked pluszba meccsenként(#3163) Scale:
bundásban kb 20k ból sztem elég patent kis csapatot lehet összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

annyi boven eleg lesz.

(Ez csak egy részlet belőle!)