Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokipuding8
tag
Durva dropratet állítanak már ilyenkor. Boldog boldogtalan nyitja a 90+ lapokat. Akik legtöbbje szart se ér ugye. Az utolsó 3 napban esett vagy 20 színes, ebből 5 volt olyan aki a Nagy Reccs előtt több százezret ért. Most meg bejött belőle kb 150 ezer. Ami tök jó, köszönet érte vagy mijaszösz, de előtte miért nem.... érted. Nem véletlen na
Végülis elég fasza (endgame?) csapat jött össze, meg még egy baba cserecsapat is.
Íme a csapat:
[link]Indulás után van bőven cserebere, de ez így most nagyon megy. Daráló mindenhol.
Zapata ma esett, volt már pár meccse, a 88as lapja után kellemes csalódás. Mozgékony, nagyon erős, elég gyors, és pusztulat lövése van.
Amit bánok, h nem tudom Ramost kezdetni csak 7 chemen. Jobb mint Luiz nálam, a legjobb védőm idén Militao után, de ő más szint. Valamint a belga kapus... szintén a leghatékonyabb emberem kapuban. Alisson is jó, de Tibó sokkal jobb. Van még pár lapom, lehet kiszedek pár rare p pakkot ikonból. Tudnék még fejleszteni, de max Dinho, Vieira, Pelé, Carlos jöhetne, többiek nem érdekelnek.
Várom a csodát.
Köszönöm a figyelmet
-
eM'82
addikt
Találtam partnert az új fifához.
On: tegnapi Premium Electrum Packból: TOTS Eriksen esett. Ment is 484k-ért
. Jött CR7, kellett egy csatár.
15 nap alatt majdnem a nulláról olyan fun csapatot rittyentettem magamnak, hogy csak na. Kár hogy a packluck ratio nem ilyen év elején/közben.
A magas lapoknak a mai Futties SBCnél sztem szép áruk lesz. Pláne ha Grizes kapja. -
Tajték
senior tag
Figyu nekem megvan Messi és siha nem fogom eladni! Megéri az árát nagyon is!
Nem kell kimondottan rá játszani, játszd a játékod és hidd el ő ott lesz ahol lennie kell és akkor és olyan helyzetből lő gól amikor nem is gondolnád, ezért kezeskedem
Suarez-Messi csatársorom van, van mikor Messi csak előkészít és Suarez a meccs embere mert úgy adja a szitu, de máskor Mwssi húz ki a szarból 2-3 eszmélet góllal.
Ha veszel egy ilyen kaliber palit akkor jobb ha nem játszol rá, ha illik a játékodba akkor úgy is jól fog teljesíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Jött CR7, kellett egy csatár.