Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geradossz

aktív tag

Nekem is ezt írja a Transfer Markt, nem tudom mást hogy neged be. Na kinyitottam 12 ezer fifapontot volt benne pár jó 80-82 közt, aki említésr emélrő az Draxler, Barzagli, Aduriz, Fahrmanh, Jonas illetve egy TOTW Martinez. Nem tudom mennyit fog érni az elején, megpróbálom drágán eladni, de lehet megvárom vele az első WL-t hátha jobban veszik. Illetve van jópár 80-82 Duplicate player is. ők mentek a transferlistára. Ezen kívül van jópár Training lap amit aze lején remélhetőleg jó drágán eladok, ugyse hazsnálom ezeket a +15 pace és hasonlo baromságokat. 280 szerződés amit szépen eladok, elején úgyis drága lesz később meg olcsó, no azáért jó párat megtartok. 32 Squadfitnes ha drága ezeket is eladom és van jópár cham lap, de azokat lehet elhasználom majd, bár eladni is fogok, menedzserlapot nem nyitottam jót, viszont van jó pár értékesnek tűnő mez is. Lenyomom a lehető legtöbb draftot pontból a 10 óra alatt rádobom az 1000 es mecscenkénti boostot és ezeket a csomagokat az otwnál nyitom ki még 24k fifapontal addig meg webappon kereskedek, márha lehet majd... Coinból 5000 gyált össze de 30 player van a transferlistán nem gyorseladom őket, ha csak 100 zsetonnal többér eladom már megéri, valamelyik meg sztem jóval többet ér.

Új hozzászólás Aktív témák