Új hozzászólás Aktív témák

• zarakisan08

tag

válasz dtrms #7971 üzenetére

ST: Rémy nekem nagyon nem adja egyedüli csatárként, míg két csatáros rendszerben viszont nagyon jó volt.
    Lukaku-t tudnám ajánlani vagy más jó fizikummal rendelkező csatárt (nem kell egy állatnak lennie, de azért ne fújja el a szél sem).

RW: mindegyik jó lehet, bár nekem Mkhytarian az elején nem vált be nagyon, még bedobnám Shaqirit és Mané-t nálam jól muzsikálnak. Shaq inkább a gólpasszokban jeleskedik, Manéval meg több gólt szereztem.

CAM: szerintem Firmino vagy Sigurdsson (IF-et most tesztelem, a sima nagyon bevált) esetleg Rooney

CM: Ramsey és Kanté, de Milner és Can se rossz

LB: Bains nem rossz bár azért a gyors szélsőkkel meggyűlhet a baja, de jól helyezkedik nehéz elmenni mellette Azpi-t még nem próbáltam, de szerintem olcsóbb és hasonlóan jó megoldás lehet Gibbs vagy Shaw

CB: Koscielny és Smalling nagyon jó páros szerintem próbálkozz velük Otamendi nincs meg régóta, de teszi a dolgát, nincs rá panaszom, az elején voltak kételyeim mert kicsit alacsonynak tartottam, de jó ugrása van így tud kompenzálni.

RB: Bellerin, Clyne van meg és nagyon jó mindkettő, de tény hogy Walker a legjobb RB PL csapatba (Arsenalos vagyok így Tottenham játékos nálam kizárva :) )

Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák