Új hozzászólás Aktív témák

• balisz

senior tag

válasz chop #7161 üzenetére

Valószínűleg a másik oldalon is van, több oka is lehet, hogy ő miért játszik ilyen körülmények között jobban. Ahogy korábban is írtam, valamennyire hozzá lehet szokni az input laghoz, én például ilyenkor, akármilyen bizarrul is hangzik, egy-érintőzők meg gyorsan passzolok, hogy ne kelljen a játékossal forgolódni és előre eldöntöm mit fogok csinálni. A lag miatt ugye nehezebb passzolni, mert kiszámíthatatlan pont mikor érzékeli az input-ot, viszont ha már jó előre megcsinálod a passzt, akkor nem rontod el az ütemezést. És ugye ilyenkor könnyebb védekezni, mert az amúgy is eléggé automatizált, elég a játékosok közelébe menni és a lag miatt már esélye sincs a támadónak. Ezért érdemes minél előbb lőni ha van rá lehetőség.
    Gondolom milyen nevetségesen hangzik ahogy ezeket leírom, de nincs mit tenni, ha ilyen a kapcsolat akkor alkalmazkodni kell, a 3 csík sem garancia semmire sajnos. Az EA már csak ilyen, előző években még sokkal rosszabb is volt, én volt amikor ultra slow motion meccseket játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák